Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Baykal'ın tedavisine 1-2 gün daha devam edileceği bildirildi.

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama!
Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama!
GİRİŞ 27.01.2020 15:31 GÜNCELLEME 27.01.2020 15:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçen Çarşamba günü Ankara'daki evinde rahatsızlanması üzerine Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Baykal, solunum yolu enfeksiyonu teşhisiyle hastanede tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Baykal'ın tedavisin

YORUMLAR 3
  • berk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam şantajla istifa etti muhtemelen başka kasetleride var onun için konuşmuyor devlet bu olayı aydınlatmalı chp gibi bi partinin anahtarını bu kadar basit alamamalı ne abd ne israil nede batı yani bu adam ölmeden konuşturun chp su içinde yüzde 25 i var 4te1 demek ve ne olursa olsun chp tarihinde bu kadar terörle kanka olmamıştı baykalın teröre karşı duruşu vardı bu iş çooooook önemli ve şakası yok önümzdeki ilk seçimde kaybetsek kimlerin başa geliceğini bi düşünün bu kadar ağır kanlı olunmasını ben anlamakta güçlük çekiyorum hatta gerekirse baykala çok ciddi bi koruma sağlayın suikast yapılmasın.
    Cevapla
  • abbas 4 yıl önce Şikayet Et
    ne ibret var bu adamda bee
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber yarım kalmış. Cümle tamamlanmamış arkadaşlar. Deniz Baykala geçmiş olsun ozaman. Geçmiş olsun da bu yaşta bu rahatsızlıkla milletvekili olması şartmı? Süresini dolduran gitmesinide bilecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi