Depremzede iftirasını atan Serdar Akinan'dan kameralar önünde ABD itirafı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesini ziyareti sırasında, 'enkaz altından çıkartılan depremzedenin, 1 saat bekletildiği' iftirasını atan Serdar Akinan'ın kimlerin finansal desteğiyle gazetecilik yaptığını itiraf ettiği görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 28.01.2020 12:59 GÜNCELLEME 28.01.2020 13:43
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Elazığ depreminde enkaz altında vatandaşların kurtarılmayı beklediği saatlerde 'deli saçması' denilecek bir iddiayı ortaya atarak büyük tepki çeken ve kurtarma ekiplerini bile demoralize eden Oda TV yazarı gazeteci Serdar Akinan'ın çok konuşulacak görüntüleri ortaya çıktı. Akinan en son 'enkazda ulaşılan yaralı depremzede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan göçük alanına gelene kadar bekletildi' yönündeki iddiasıyla büyük tepki çekmişti.

 

 

Bu sözleri sebebiyle Elazığ Valiliği'nce hakkında suç duyurusunda bulunulan Serdar Akinan'ın Amerika bağlantılı 1 milyon dolarlık bir medya yapılanmasının nasıl oluşturulduğunu aktardığı görüntüler ortaya çıktı.

TEMELİ GEZİ SÜRECİNDE ATILDI

 

 

Bir internet sitesinin haber toplantısında katılan Akinan'ın Türkiye'de yeni bir oluşum içine girdiklerini ve bunun kaynağının ABD'den sağlandığını açık açık itiraf ediyor.

Videoda Gezi Parkı olayları sürecinde oluşumun temellinin atıldığını dile getiren Serdar Akinan şu itiraflarda bulunuyor: 

ABD’DEN GELİP ELİNDEN TUTTULAR

Gezi sürecinin sonuna doğru Türkiye’de gidişattan memnuniyet duymayan bir kısmı Türkiye’de bir kısmı ABD’de yaşayan bir çok Türk üst düzey yönetici bir araya gelip ve “Türkiye’de demokrasinin değişmesi için, gelişmesi için bağımsız medyaya ihtiyaç var ve biz de buna para koyacağız demiş” dediler.

Bunlar bana geldiler dediler ki, “Türkiye’de medyaya yatırım yapacağız, hiçbirimiz medya alanında iş yapmıyoruz ama kurallarını belirleyelim.”

Bana bir kurallar çerçevesi dayattılar. Ve bunu yekten kabul ettim. Yönetim tamamen gazetecilerle, hisseler medya dışında işi olan hiç kimseye satılamaz.

"BUNLARIN İÇİNDE ÇOK BÜYÜK DİPLOMATLAR VAR"

Bunu denetleyen bir altın hisse var, altın hisseye sahip olan yapı da bir mütevelli heyeti. O heyetin içinde yazarlar, çizerler, çok büyük diplomatlar emekli iş adamlar falan var. Bunlar şirketin sermaye yapısının değişmemesini garanti altına alan ve diğer hissedarları da kontrol altına alan bir sistem kurdular.

"BUNUN ALTINA İMZA ATTIM"

Bende bunun altına imza attım. Yaklaşık 1 milyon dolar değer biçtiler benim şirkete. Bunun yüzde 18’ini satın aldılar, içeri 180 bin dolar para koydular şuanda ve ben önümüzdeki 1 yıl boyunca çalışanlarımın maaşlarını vesaire garanti altına almış vaziyetteyim.

YORUMLAR 111
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletim uyuma gafil avlamak istiyorlar seni, cemberi daraltiyorlar git gide, bu hainleri Turkiyeden baska hic bir yerde barindirmazlar yok ederler, sende yok et bunlari acinacak duruma dusmemek icin acima.
    Cevapla
  • İrfan yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatandaş ve diğer arkadaş bizde ABD ile ortak çalışıyoruz avrupa ve ABD bizim ulaşmaya çalıştığımız çağdaş medeniyetler in olduğu ülkeler unuttunuzmu.
    Cevapla
  • Hhh 4 yıl önce Şikayet Et
    Kiralıklar,
    Cevapla
  • Hasan Ergün 4 yıl önce Şikayet Et
    Tasmalı çekirgeler
    Cevapla
  • solo 4 yıl önce Şikayet Et
    bu hainleri vatandaşlıktan bile çıkaramıyoruz çok yazık arabistan kadar bile cesaretimiz yok
    Cevapla
  • Uruz bey 4 yıl önce Şikayet Et
    BİR VATANDAŞ adlı arkadaş. Arabistan Amerika n sömürgesidir doğru. Lakin suudi Arabistan kendi halkına ve diğer insanlara karşı çok acımasızdır. Kaşıkçı cinayetini gördük hep beraber.
    Cevapla
  • BİR VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    SAÇMALAMA.... ARABİSTAN ABD NİN SÖMÜRGESİ... ne cesaretinden bahsediyorsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı