Erdoğan, Ahmet Vanlıoğlu'nun cenazesine katıldı

İstanbul’da İsmailağa Kur'an Kursu'nun kurucusu emekli İstanbul Vaizi Ahmet Vanlıoğlu'nun cenaze töreni Fatih Camii'nde düzenlendi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

GİRİŞ 29.01.2020 16:48 GÜNCELLEME 29.01.2020 18:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cenaze töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadelere yer verdi;

 

 

Vanlıoğlu hocamız kürsüde olsun, mihrapta olsun herşeyiyle örnek bir isimdi. Bu kadar güzel ifade tarzıyla da gönüllerimizi fethetmişti. Son demlerinde kendisini görme imkanım olamadığı için de üzgünüm. 

VAİZ VANLIOĞLU HOCA KİMDİR

Bir süredir kanser hastası olan ve geçen yıl rahatsızlığı nedeniyle ameliyat edilen Vanlıoğlu, evinde hayatını kaybetti. 

Bir dönem İstanbul Müftü Vekilliği görevini de yürüten Vanlıoğlu'nun cenazesi,  Fatih Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. 

Tanınmış din alimlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kayınbiraderi olan Vanlıoğlu, İmam Ebu Hanife ve İmam Maturidi Araştırma Vakfı'nın kuruculuğunu üstlenmiş, emekliliğinden sonra da çok sayıda öğrenci yetiştirmişti.

YORUMLAR 18
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    mekanın Cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • yasartekin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah hocamiza rahmet etsin, mekani cennet olsun, tüm geçmislerimizin ruhu şad olsun, cenazeye katilanlardan baştâ Cumhurbaskamizdan Allah razı olsun.amin
    Cevapla
  • feyzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahnet Eylesin. Allah Razı Olsun.
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    iki rekat arasın bozulacak biz insanları, her rekatta bizi dosdoğru yola yönlendir diye uyaran dini unutturan bu insanlar değil mi. dinin ilk emri oku. peşinden git olsaydı peygamberimiz kızına nefsini kurtarmaya bak demezdi. Allah rızası için okuyalım ilk okunması gereken kitabımızı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin