Son dakika: Marmaris açıklarında büyük deprem

AFAD'dan gelen son dakika bilgisine göre, Marmaris açıklarında 14:21'de 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5.8 olarak güncelledi.

Son dakika: Marmaris açıklarında büyük deprem
Son dakika: Marmaris açıklarında büyük deprem
GİRİŞ 30.01.2020 14:30 GÜNCELLEME 30.01.2020 15:19
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de Marmaris ilçesinin ise 171,80 kilometre açıklarında saat 14.21'de 5,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleşti.

 

 

AFAD 5.5, KANDİLLİ: 5.8 OLARAK AÇIKLADI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yaptığı açıklamada, "Akdeniz'de Marmaris açıklarında saat 14.21'de 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir." ifadelerini kullandı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.8 olarak güncelledi.

 

 



AKDENİZ'DE PEŞ PEŞE DEPREMLER

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında, saat 04.28'de Richter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bu depremden 18 dakika sonra 4.4 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha kaydedilmişti. Saat 08:12'de Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.3 büyüklüğünde sarsıntı yaşanmıştı.

YORUMLAR 65
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Akdeniz sonradan oluşan bir denizdir. Afrika ile asya birbirine bitişik ,iken daha sonra ayrılarak bugünkü şeklini almıştır. .halen ayrılmaya devam ediyor. Google haritalarına bakarsanız ayrılmayı net bir şekilde görürsünüz, Ayrılma Dünya varoldukça devam edecektir, kaçınılmaz sonucu ise depremlerdir.
    Cevapla
  • Bir yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    1000 yıl öncede debrem olmuştur ondan öncede olmuştur o zamanda doğal gaz kullanıyorlarmıydı veya haarp denen saçmalık varmıydı yoktu ee nasıl oluyorda haarp denen saçmalığa inanıyorsunuz kesin şudurki dunyamızı korumassak oda bizi korumaz eyer depreme karşı önlem almassan korunmasız olursun turkiyede binalar eski veya yapılırken kalitesiz malzemeler kullanılmış yıllarca herkes biririni kandırıp durdu sonuç olarak suç doğada değil insandadır insan eliyle doğa yok ediliyor kendi inançlarınızı ve gerçekleri bir sorgularsanız gerçekleri görürsünüz..
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Haarp Haarp diyenler Harbi kafayı yemişler. Haarp diyenlerin, ALLAH' ın (C.C.) varlığına ve birliğine iman konusunda Harbi sıkıntıları var
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yaz Tatilinde Akdeniz ve Ege,ye gitmek için Bin kere düşünmek lazım? Çünkü Her şey olabilir!?.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğa ile alakası yok cahil millet ABD yapay deprem ile doğal gaz yataklarını deyiştiriyor bu aradada türkiuenin arama yapmasına engel oluyor
    Cevapla
  • hakan'a 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan filmi izleye izleye ne hale gelmiş zavallı
    Cevapla
  • Timurray 4 yıl önce Şikayet Et
    haarp'den bahsediyor
    Cevapla
  • Lacivert 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç güleceğim yoktu be hakan . Doğalgaz yataklarının yerlerini değiştiriyor demek .)) ABD hiç bir alakası yok bu depremlerle. Hollywood filmleri ile sizi iyice korkutmuşlar . Amaçlarıda bu zaten bu filmlerle 2 olan ABD'yi 200 gösteriyorlar . ABD 'de olan fırtınaları , hortumlarıda ABD yapıyor .Kötü havayı temizlemek için deelmi ::))
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ile alakası yok!? Asıl Cahil Depremleri ABD,ye bağlayanlardır? Dünyanın her yerinde Depremler ,Felaketler Bulaşıcı Hastalıklar arttı? Dünyanın üzerinde başka bir Şey var!? Malum Ahir Zamandayız?...İnsanların artık Kendilerine Çeki düzen vermeleri lazım? Yoksa Dünyanın ilersi hiçde iyi değil?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!