TBMM Başkanı Şentop'tan Yunan vekile müthiş cevap

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Yunanistanlı milletvekilinin hem haddini aşarak, hem de uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak ırkçı bir tavırla Türk Bayrağ'ına yönelik sergilediği saygısızlığı kınıyor ve ilgili vekile gereken cezanın verilmesini bekliyoruz" dedi.

TBMM Başkanı Şentop'tan Yunan vekile müthiş cevap
TBMM Başkanı Şentop'tan Yunan vekile müthiş cevap
GİRİŞ 30.01.2020 19:42 GÜNCELLEME 30.01.2020 19:42
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Parlamentosu'nda Yunan milletvekili Ioannis Lagos'ın Yunan Adaları'ndaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda, Türk Bayrağı'nı yırtmasına tepki gösterdi. Şentop, Twitter hesabından "Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu’nda Yunanistanlı milletvekilinin hem haddini aşarak hem de uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak, ırkçı bir tavırla Türk Bayrağı'na yönelik sergilediği saygısızlığı kınıyor ve ilgili vekile gereken cezanın verilmesini bekliyoruz" paylaşımında bulundu.

Şentop ayrıca, şair Arif Nihat Asya'nın 'Bayrak' şiirinin, "Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen! Nereye dikilmek istersen, söyle, seni oraya dikeyim!" kıtasını da paylaştı.

 

 

 

YORUMLAR 23
  • aksaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Şanlı bayrağım ; sen yüzünde yer beğen nereye dikilmek istersen seni oraya dikelim
    Cevapla
  • Batmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bayrağıma Daha Önceden İndirmeye Çalışan Yunanlı Vurulma Ana http://video.haber7.com/video-galeri/128818-turk-bayragini-indirmeye-calisan-rumun-vurulma-ani
    Cevapla
  • cayman 4 yıl önce Şikayet Et
    Oniki Adalara Dikilsin Şanlı Bayrağımız.
    Cevapla
  • Diyarbakır 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepi topu 5 milyonsunuz havaniz kime gidin kumda oynayın dua edin dengimiz değilsiniz ne çirkef bı ülke bu Yunanistan tam sopalik yeminle
    Cevapla
  • Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz bayrağımızı bir Yunan ın cebinde dahi taşıtırız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim