Filistinlilerden Öfke Cuması! Arap ülkelerine isyan

Kanal 7 Dış Haberler Koordinatörü Taha Dağlı Kudüs'ten çok önemli bilgiler paylaştı.

Filistinlilerden Öfke Cuması! Arap ülkelerine isyan
Filistinlilerden Öfke Cuması! Arap ülkelerine isyan
GİRİŞ 31.01.2020 14:45 GÜNCELLEME 31.01.2020 15:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Dış Haberler Koordinatörü Taha Dağlı, Mustafa Yıldız'ın Ülke Tv'de sunduğu Odak Noktası'na Kudüs'ten bağlandı ve önemli açıklamalarda bulundu. 

 

 

"Cuma namazı sonrası Filistinliler Mescid-i Aksa ve Kubbetussahra'da Trump'ın sözde Barış Planını protesto ettiler. Filistinliler bugünü Öfke Cuması olarak adlandırdılar ve her yerde ABD, İsrail ve Arap ülkeleri protesto edildi. Yarın Mısır'da Arap Birliği toplantısı var. Mahmud Abbas da orada olacak. Arap ülkeleri Abbas'a bu planı kabul etmesi için baskı yapacaklar ama Abbas'ın bu planı asla kabul etmeyeceği bilinen bir gerçek. Bu sözde barış anlaşması sonrası İsrail planı cebine koydu. İsrail, bundan sonra Filistin'i barış planını kabul etmedi diyerek tehdit edecek ve işgale yeltenecek. Bugün sokakta olan Filistinliler özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini büyük memnuniyetle karşıladılar. Türkiye'nin yanlarında olmasından çok mutlular. Bunu diğer Arap ülkelerinde görmedikleri için bu ülkelere de kızgınlar." 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Şimal 4 yıl önce Şikayet Et
    Filistin'lilerden hiç bir şey olmaz memleketlerini sattılar şimdi İsraillileri taşla kovalıyorlar
    Cevapla
  • Öztürk ÖZİSLAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Arap ülkelerine AŞİRET devletleridir. Arap ülkesi demekte doğru değildir. Bu aşiret devletleri ABD nin baskısı altındalar. ABD BUNLARI İRANLA KORKUTUYOR. SİZ BARIŞ PLANINA DESTEK VERMEZSENİZ İRANI SİZE İŞGAL ETTİRİR AŞİRET DEVLETÇİKLERİNİZE SON VERİRİM DİYOR. ABD ŞİA YAYILMACILIĞINI ASLINDA DESTEKLİYOR. ARAP YARIMADASINA ŞİA ASKERLERİNİ ÇIKARACAK BU KESİN. ONDAN SONRADA SÜNNİ DİRENİŞİ DESTEKLEYİP İSLAM DÜNYASININ TAMAMEN ZAYIFLAMASI İÇİN SÜNNİ-ŞİA, LAİK-DİNDAR ÇATIŞMALARINI YAPTIRACAKTIR. İRAN TUZAĞA DÜŞMÜŞTÜR. İRAN ELİNDEKİ FÜZELERE GÜVENMEKLE HATA EDİYOR. EĞER İRAN AKILLANMAZSA TÜM İSLAM ALEMİ ÇOK ZAYIFLAYACAKTIR.
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada islam ülkesi mi kaldı..hepsi birilerinin oyuncağı olmuş emme basma tulumba gibi ne derlerse onu yapıyorlar.. müslümanlar zaten kıyamet uykusuna dalmış
    Cevapla
  • vatandaş60 4 yıl önce Şikayet Et
    Arap ülkelerinin liderleri deccal in satılmış askerleridir bizdede var köklerine kiprit suyu inşallah.
    Cevapla
  • Safya HARMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ''Bu vücûdum şehrine bir dem giresüm gelür İçindeki sultânun yüzin göresüm gelür '' Yunus Emre
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var