Düzce'de şüpheli ölüm

Düzce'de bir kişi evinin bahçesinde ölü bulundu.

Düzce'de şüpheli ölüm
Düzce'de şüpheli ölüm
GİRİŞ 03.02.2020 02:27 GÜNCELLEME 03.02.2020 02:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Kara Hacı Musa Mahallesi 1363. Sokak'ta ikamet eden Mehmet Karahan (45) komşusu tarafından hurdacılık yaptığı evinin bahçesinde kanlar içinde hareketsiz bir şekilde yatarken görüldü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Karahan'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgeye şerit çekerek delil çalışması yaptı. Evin yanından geçen Karaca Deresi'ne atılmış güvenlik kamerasına ait bir kayıt cihazı bulundu.

İtfaiye ekipleri vinç yardımıyla dereye inerek kayıt cihazını bulunduğu yerden aldı. Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan da bölgeye gelerek ekiplerden bilgi aldı. Acı haberi alan Karahan'ın yakınları fenalaştı ve ambulansla hastaneye götürüldü.

Cenaze, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Öfke 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim de babam şüpheli ölüm olarak bulundu lakin hiçbir delil toplanmadı tlfnu kusmuk vs araştırılmadı örnek alınmadı. Trabzon da polis jandarma savcı çalışmıyor işini düzgün yapmıyor lütfen sayın içişleri bakanı oraya el atsın. Adli tıp a ise işinin ehli uzmanlar getirilsin bu kaçıncı oldu artık trabzonda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!