Hakkari Çukurca'da bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki bir üs bölgesinde yapılan bakım faaliyeti esnasında meydana gelen kazada bir askerin şehit olduğu bildirildi.

Hakkari Çukurca'da bir asker şehit oldu
Hakkari Çukurca'da bir asker şehit oldu
GİRİŞ 06.02.2020 00:45 GÜNCELLEME 06.02.2020 00:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, el bombasının patlaması sonucu yaralanan bir askerin, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

ŞEHİT ASKER İÇİN TÖREN

Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki bir üs bölgesinde yapılan bakım faaliyeti esnasında meydana gelen kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan piyade sözleşmeli er Özgür Çelik için tören düzenlendi.

Dağ ve Komando Tugay Komutanlığındaki törende, şehit Çelik'in Türk bayrağına sarılı tabutu alana getirildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin öz geçmişi okundu, dua edildi.

Şehidin naaşı, silah arkadaşları tarafından omuzlarda taşınarak tekbirler eşliğinde ambulansa konuldu. Çelik’in cenazesi memleketi Kayseri'ye gönderilmek üzere Van'a uğurlandı.

Törene, Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Komando Albay Ahmet Aşık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, asker ve polisler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Vahdettin akdir 4 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. Şehadetini kabul etsin. Mekanın Cennet olsun ÖZGÜR'üm...
    Cevapla
  • Elif 4 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Kasım Ocak 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • nejdet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?