Türkiye'de peş peşe felaketler! Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Son dakika haberi: Manisa ve Elazığ'da meydana gelen depremler, Van'da yaşanan çığ felaketi ve son olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasının ardından Türkiye üst üste felaketleri yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan bu feci olayların ardından bir açıklamada bulundu.

GİRİŞ 06.02.2020 00:25 GÜNCELLEME 06.02.2020 01:41
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Van'daki çığ felaketi ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Art arda gelen felaketler karşısında her zaman tek yürek, tek yumruk olan; gücünü, azmini ve metanetini tüm dünyaya defalarca gösteren Türkiye Cumhuriyeti, inşallah bu dönemi de Devlet-Millet dayanışmasıyla atlatacaktır" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmeler şöyle:

- Bahçesaray'da meydana gelen çığ felaketleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan uçak kazası bizleri derinden üzmüş, Elazığ depremi ve İdlib'te askerlerimizin şehit edilmesi sonrası yaşadığımız acı katlanmıştır.

 

GÜNCEL05.02.2020Son dakika haberi: İstanbul'da pistten çıkan uçak üçe bölündü! Acı haber geldi...

- Tüm bu hadiselerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit olan askerlerimize, itfaiye mensuplarımıza, korucularımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralıların acil şifa bulmasını temenni ediyorum.

GÜNCEL05.02.2020Son Dakika Haberi: Çığ bölgesinde ikinci facia! Can kaybı 33'e yükseldi

- Art arda gelen felaketler, kazalar ve menfur saldırılar karşısında her zaman tek yürek, tek yumruk olan; gücünü, azmini ve metanetini tüm dünyaya defalarca gösteren Türkiye Cumhuriyeti, inşallah bu dönemi de Devlet-Millet dayanışmasıyla atlatacaktır.

- Felaketlere hazırlığımızı daha da güçlendirecek, yaralarımızı hızla saracak, afetlerden ve kazalardan etkilenen vatandaşlarımızı, şehitlerimizin ailelerini, gazilerimizi her zamanki gibi kucaklayacak ve onlara destek olacağız. İnşallah bu zor dönemlerden daha da güçlü çıkacağız.

ELAZIĞ DEPREMİ

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Başta Diyarbakır olmak üzere Malatya Pütürge, Mardin, Kayseri, Erzincan ve birçok ilde daha hissedildi. Depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

VAN'DA ÇIĞ FELAKETİ

 Van'da 5 kişinin öldüğü çığ felaketinde kaybolan 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine de çığ düştü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olaydaki toplam can kaybının 33 olduğunu açıkladı. 

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN'DE UÇAK KAZASI

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir uçak pistten çıktı. İzmir-İstanbul seferini yaptığı öğrenilen uçakla ilgili gelen görüntülerde uçağın üç parçaya bölündüğü görüldü. Kaza sonrası çok sayıda ekip olay yerine sevk edilirken Sabiha Gökçen Havalimanı tüm uçuşlara kapatıldı. Sağlık Bakanı Koca, 157 yaralının hastanelere sevk edildiğini ancak 1 vatandaşın ise hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

YORUMLAR 29
  • eskitoprak 4 yıl önce Şikayet Et
    ziya yı suç sayın avrupa birligi peşinden gitmeyi bırakın,baba nın şerefini geri verin ,askere polise ve masumlara kurşun sıkanı sallandırın ki ah almadan refaha,feraha erelim inşaAllah.
    Cevapla
  • misafirim 4 yıl önce Şikayet Et
    okadar askerin orada ne işi vardı çığ düşerse afad, kızılay kurtarma ekipleri ve karayolları ekipleri müdahale eder askeri oraya yığmanın hiiiç gereği yoktu belki güvenlik olarak 7-8 jandarma o kadar korucularında işi değil bu
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'in yolunu birakip, gavura uyarsak, daha cok felaketler görürüz.
    Cevapla
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Çiğ felaketi tamamen bilinçsizlik çiğ nedir nasıl oluşur nasıl hareket edilir bildiğim kaderiyle uzmanı yok eğer fırtına varsa 20 dakikada yeniden çiğ düşecek duruma gelir bunu dağ köylerinde yaşıyan bütün yaşlı köylüler bilir.......
    Cevapla
  • Nesrin KURNAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım devletime zeval verme Ya Rabbi! Tüm iyilerin işlerini iyilikle, kötülerin işlerini kötülükle sonuçlandır Ya Rabbi! Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak