Bahçelievler'de hırsız dehşeti! Kuyumcunun boğazını kesti

Bahçelievler'de bir kuyumcuya giren soyguncu, kendisine direnen kuyumcunun boğazını kesip bir miktar altını alarak kaçtı. Yaralı kuyumcu hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 06.02.2020 13:12 GÜNCELLEME 06.02.2020 13:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Bahçelievler'de elinde bıçakla kuyumcuya giren şüpheli, altınları vermemek için direnen kuyumcuyu sırtından yaralayarak kaçtı.

 

 

Saat 11.00 sıralarında Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Bağcılar Caddesi'ndeki kuyumcuda meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, elinde bıçakla kuyumcuya giren bir şüpheli kuyumcuyu bıçakla tehdit ederek altınları almak istedi. Altınları vermek istemeyen kuyumcu ile şüpheli arasında arbede yaşandı. Şüpheli, elindeki bıçakla kuyumcuyu sırtından yaralayarak olay yerinden koşarak uzaklaştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

 

 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan kuyumcuyu ambulansla çevredeki bir hastaneye götürdü. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

"BAĞIRIYORDU, ELİNDE BIÇAK VARDI"

Burada esnaf olan görgü tanığı Serkan Kızıltaş olayı, "İçeri girdiğimde bağırıyordu. Elinde bıçak vardı. Soyguncu beni görünce benim peşime koşmaya başladı. Elime fırlatmak için ayakkabı aldım. Tekrar içeriye girdim. Soyguncu kaçtı. Kuyumcuyu sırtından yaraladığını gördüm. Bilinci yerindeydi ama yaralıydı" sözleriyle anlattı.

YORUMLAR 8
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu iceri atarlar cikar tekrar birinin canina kast eder, kisas ne zaman gelecek anayasamiza
    Cevapla
  • a.60 4 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık,gasp,dolandırıcılık gibi suçlarda ilk defa yapıldığında devlet yapana güzel bir yemek ısmarlayacak bir takım elbise giydirecek ve diyecek ki bir daha gelme,gelirsen gitti bir uzuv....bak bir daha suç işliyor mu..
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlarca hırsızlık, gasp, suçu olan eşkıyaları daha şikayetçi madur evrak işlerini tamamlamadan adliyeden salı verirseniz. İşte sonuç bu. Bunların bir sonraki adımı adam öldürmek, adam kesmek, mahalleye korku dehşet salmak.
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir avukattan duyduğumu söyliyim.Devlette bir yumurta çalmakta kilolarla altın çalmakta aynı şey.Aynı cezayı alırsın.Bende kuyumcu örneğini verdim adamın malını çaldı adamın ocağını söndürdü onun cezasıdamı aynı diye sordum.Cevabı bir iki ay yatar çıkar.Bizim devletimizde okumak falan mantıksız.Allahtan korkun yoksa hiç düşünme git kuyumcu soy iki ay yat çık bir ömür ye iç keyfine bak.Sonrasını kuyumcu düşünsün.Yazıklar olsun böyle adalete.
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuyumcu döviz bürosu gibi yerlere silah serbestliği yetmez vurmalar dahilinde herhangi bir cezaya carptilirmamalari lazım yoksa herkes Bi kuyumcunun boğazına bıçak dayar yazik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu