7 Şubat Balıkesir'de okullar tatil mi? Balıkesir'de kar tatili var mı?

Balıkesir'de yarın okullar tatil olacak mı? Balıkesir'de Cuma Cumartesi ve Pazar günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Veliler ve öğrenciler Valilik tarafından yapılacak kar tatili açıklamasını bekliyor.

7 Şubat Balıkesir'de okullar tatil mi? Balıkesir'de kar tatili var mı?
7 Şubat Balıkesir'de okullar tatil mi? Balıkesir'de kar tatili var mı?
GİRİŞ 07.02.2020 10:16 GÜNCELLEME 07.02.2020 10:17

Balıkesir'de sıcaklıkları bugün itibari ile düşüşe geçiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre Türkiye genelinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Balıkesir'de bugün hava sıcaklıkları en düşük 0 en yüksek 6 dereceyi gösteriyor. Yarın itibari ile gelen kar yağışı ile birlikte velilerin ve öğrenciler daha şimdiden Balıkesir'de yarın okullar tatil mi? sorusu sormaya, araştırmaya başladı.

 

YARIN BALIKESİR'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Balıkesir'de yarın okulların tatil olacağına ilişkin Valilik tarafında resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklamanın yapılmasıyla birlikte detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

BALIKESİR'DE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava durumu raporuna göre Balıkesir'de bugün hava sıcaklıklarında 0 dereceye kadar düşüş beklenirken yoğun kar yağışı gözlemlenecek. Cumartesi günü hava sıcaklıkları daha da düşerek termometreler -2'ü gösterecek.

 

CANLI HAVA DURUMU TAHMİNLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi