Müfettişler bile şok oldu! CHP'li belediyenin 18 aracı buhar oldu

Aydın'ın CHP'li Kuşadası Belediyesi adına tescilli 18 adet araç ortadan kaldırıldı. Araçların, belediye bünyesinde mevcut olmadığı, hurdalıklarda da yer almadığı belirlendi.

Müfettişler bile şok oldu! CHP'li belediyenin 18 aracı buhar oldu
Müfettişler bile şok oldu! CHP'li belediyenin 18 aracı buhar oldu
GİRİŞ 08.02.2020 06:24 GÜNCELLEME 08.02.2020 06:24
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Sayıştay, Aydın'ın CHP'li Kuşadası Belediyesi'nin 2018 yılı içerisinde toplam 13 milyon 200 bin lira borçlandığını tespit etti. Borçlanma tutarının belediyenin en son kesinleşmiş bütçe gelirlerinin yüzde 10'unu geçtiği halde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı alınmadan borçlanmaya gidildiği ifade edildi.

NEREDE OLDUKLARI BELLİ DEĞİL

Yapılan bir diğer incelemede ise trafik kayıtlarında belediye adına tescilli 18 adet aracın belediye bünyesinde mevcut olmadığı, hurdalıklarda da yer almadığı anlaşıldı. Araçların nerede olduğuna dair herhangi bir bilgi ve belge de bulunmadığı görüldü. CHP'li belediyenin araçların tamamının hurda araçlar olduğu ifade etmesine rağmen yapılan incelemede araçların hurdalıkta olmadığı, resmi olarak hurdaya ayrılmadığı ve kayıtlardan düşülmediği belirlendi. Şayıstay müfettişleri "Araçların nerede olduğu tespit edilememiştir" ifadesini de rapora işledi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
YORUMLAR 75
  • Ali ağa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ak partili belediyelerde her şey şeffaf olmalıdır. Hele bu devre deki verilecek imtihan seçimlere direk etkiyecektir. Bakın İstanbul'a, zam yapılmayacak dediler, %35 i bastılar geçtiler. İstanbul'lumuz da gerçeği yeni yeni görmeye başladı. Chp'nin yaptığı laf ebeliğinden başka bir şey değildir.
    Cevapla
  • Ajans Kulvar 4 yıl önce Şikayet Et
    Araştırın bakın. Seri noları değiştirilmiş ve tek elden galericinin birine satılmıştır... oda haliyle piyasaya dağıtmıştır... boşuna aramayın..
    Cevapla
  • Ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben soyliyeyim o araclar ibb bunyesinde ne yazikki gidip gorbilirler plakalari degistirilmis vaziyette yani oynama var bunu ogrenebilir devlet mufettisler ibb ye baksin dikkatlice hakli oldugumu gorurler .
    Cevapla
  • Deli Dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Tescil kayıtları da bulunmadığına göre, muhtemelen şasi ve motor numaraları değiştirilip, belediye bünyesinde görünüp, terör faaliyetinde kullanılıyor olabilir. Şu sıralara araç yangınları olabilir. Dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • Deli Dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi çözmeyip, üzerini örten hem hain hemde hırsızdır.
    Cevapla
  • Sakin 4 yıl önce Şikayet Et
    chpli belediye olmasına neden hiç şaşırmadım acaba? böyle bir durum ak partili bir belediyede olsaydı ortalığı ayağa kaldırırlardı ama ak parti halkla ilişkiler uyuyor.. acilen değiştirilmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti