Aile faciası! Anne baba ve çocukları can verdi

Adıyaman'da, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne, baba ve kendilerini ziyarete gelen kızları yaşamını yitirdi. Karataş Ailesi'nin yakınları, sabah saatlerinde aileye ulaşamayınca eve gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı.

GİRİŞ 11.02.2020 11:29 GÜNCELLEME 11.02.2020 13:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adıyaman'da merkeze bağlı Bozhöyük köyünde dün akşam sobayı yakarak uyuyan Abdulhamit Karataş (60),Zeliha Karataş (57) ve Ankara'dan ailesini ziyarete gelen Zeynep Doğan'a (38) sabah saatlerinde ulaşamayan yakınları eve geldi. Yakınları, kapıyı çalmalarına rağmen cevap alamayınca, durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

 

KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMESİ

DHA'da yer alan habere göre gelen itfaiye ekipleri tarafından kapısı açılarak içeri girilen evde, Karataş çifti ve kızları Zeynep Doğan hareketsiz yatarken bulundu. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri, karbonmonoksit gazından zehirlendiği saptanan Abdulhamit ve Zeliha Karataş çiftinin öldüklerini belirledi. 

 

 

ZEYNEP DE KURTARILAMADI

Zeynep Doğan ise ambulansla götürüldüğü özel bir hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Karataş çifti ile kızlarının cenazeleri, otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

YORUMLAR 3
  • MEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef benim akrabalarım, ALLAH C.C. RAHMETİYLE MUAMELE EYLESİN İNŞAALLAH...
    Cevapla
  • Demet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin .
    Cevapla
  • Palandökenli 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek