Kadir Şeker'in tahliye talebi reddedildi

Konya'da darbedilen kadını kurtarmak isterken Özgür Duran'ı bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kadir Şeker'in tahliye talebi reddedildi.

Kadir Şeker'in tahliye talebi reddedildi
Kadir Şeker'in tahliye talebi reddedildi
GİRİŞ 12.02.2020 19:59 GÜNCELLEME 12.02.2020 19:59
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Konya'da sevgilisini darbeden kişiyi, engellemek isterken bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheli Kadir Şeker'in (20) tahliye talebi reddedildi.

Konya 3. Sulh Ceza Hakimliği, avukatlarının Şeker hakkındaki tutuklama kararına yaptığı itirazı inceledi.

Hakimlik, polis tutanakları, mevcut delil durumu ve Adli Tıp raporunu da göz önünde bulundurarak Şeker'in tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Konya'da üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker, Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki parkta bir kişinin sevgilisini darbettiğini görmüş, çifti ayırmaya giden genç, bu sırada saldırgan Özgür Duran'ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşmıştı.

Genci bir süre kovaladığı ve darbettiği ileri sürülen Duran, boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle yere yığılmıştı. Göğsüne aldığı yara nedeniyle sağlık ekiplerince Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Duran, müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti. 

Polis ekipleri, olay yerindeki kan izlerini takip ederek Şeker'i ikamet ettiği teyzesinin evinde gözaltına almıştı. Şeker sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri bana dövmek istese ben ondan kacsam o beni yakalasa vurmaya devam etse kendime kaybeder ölüm korkusu ile ne yaptigima bilmez belki elime gecirdigim bir nesne ile adami vururdum,sonuc ne olur onuda kimse önceden bilemez
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tahliyeyi isteyende avukat(!)mis, yani... Masumiyet karinesi yok veya en azindan ispatlanmamis henuz. Bazi avukatlardaki hukuk adalet hakkaniyet anlayisida bu durumda iste...
    Cevapla
  • Adak 4 yıl önce Şikayet Et
    Şiddete şiddetle karşılık verilmez
    Cevapla
  • Banane 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanane Aynı olay senin başına gelince anlarsın,Bir cani katili korumanın ne kadar acı olduğunu.Çok vicdanlısın çok.Allah ölenin yaşadıklarını sana da yaşatsın.O zaman empati yap bakalım.Adak sen çok doğru söylemişsin.
    Cevapla
  • sanane 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olucak peki nasıl karşılık vericek adam karşılık vermemiş kaçmış olaylar buraya gelmesin diye ölme istediği tavan yapan kişide kendi eceline koşmuş biraz enpati,persfpektif ve vicdan ile bunları yazmassın dediğimin yönlerini öne çıkar bu tarz haberleri okurken.Kimse kimseyi öldürmek istemez adam zaten kendini öldürtmeye meğilli bir tip 19 dosyası varmış daha konusmaya gerek varmı.Buda yazık bu garibana denk gelmiş şimdi o kişiyi insan yerine koyup bu adamı yargılıyorlar.Kadına değil tüm canlılalara şiddete hayır.Şiddetin cinsiyeti olmaz.Sadece bazıları layıgını buluyor.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben gecen topkapı mezarlığının yanından gecerken kaldırımda bir kadın Şiddete maruz kaldı.Ben davranınca benimle beraber bir kişi de davrandı. bayan yardıma ihtiyacınız var bir sorun mu var dedik.Adam size ne o benim karım derdemez hemen bayanda aynı şekilde biz evliyiz sizi ilgilendirmez,dedi .Size ne ya işinize bakın diye bağırdı.Hatta adam kadına ıkı uç kere vurdu.Sonr abiz davranmıştık.Sonuç böyle oldu.Şimdi gidipte biz adamı nasıl öldürelim.Gerekçe ne?Kadın kocam beni dövüyo ondan kurtulmak istiyorum deseydi o zaman adama mudahale edip kadının ordan uzaklaşmasını sağlardık o kadar.Adamı dövemezdik yine sadece ayırıp birbirlerinden uzaklaşmasın sağlardık.Doğrusu budur
    Cevapla
  • Adam gibi Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Necla sevabına sana yer bakmaya gitmiş.Azrail senin peşindeymiş.
    Cevapla
  • sanane 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak bu arkadaşta öyle yapmış yani senden farklı duygularla gitmemiş olayın yaşandıgı yere ama adam zaten suça meğilli bir tip oldugu için adamı kovalamış üstüne darp etmiş zaten profili ortada lavugun abi karışsan bi dert karışmasan bi dert şimdi tamam kadir suçsuz hadi salalım deseler başkalarına emsal olucak.Tartışmalar olur insanlar arasına evliler arasındada vs ama sokakta biri eşiyle tartışsa kadın veya erkek bu seferde her müdahale eden bu olayı emsal olarak göstericek anlıcagın iki ucu b*klu deynek.Ama kadir serbest kalırsa mutsuz olmam.
    Cevapla
  • veyn 4 yıl önce Şikayet Et
    doğrusu şu. türkiyede hakaret,darp,şiddet,yaralama vb bunlar önemli değil,suç bile değil.Ceza yok. adalet yok. devlet karışmıyorsa biz niye karışalım. mantık bu. ama o çocuk daha bunları anlamak için çok genç ve merhametli. o da zamanla bizler gibi acımasız ve duyarsız olur ve karışmaz.
    Cevapla
  • Necla 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayirdir ne işin vardi topkapi mezarliginda, kendine yer ayirtmayami gittin, gerçi oralar çok pahaliymiş
    Cevapla
  • Kayahan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir kavga ayırma. Bıcakla git ve öldür. Sonrada "aman çıksın" "adam masum" gibi saçmalıklar geziyor ortada. Öldürülen açısından baktın mı olaya!!
    Cevapla
  • fgt 4 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalıyosun sen ya adamın 19 ayrı suçtan sabıkası var karısını dövüyor ya
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam genci düvüyor,yetmidi genc kaciyor,adam pesinden geliyor,oda adamdan kurtulmak icin veya korkusunda bicakliyor,adam pesinden dövmek icin gitmese bicaklanmiyacakti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?