Rize Emniyet Müdürü'nün şehit edilmesiyle ilgili sıcak gelişme!

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin şehit edilmesiyle ilgili 27 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 7 ilde yapılan operasyonlarda gözaltına alınanların FETÖ/PDY ile ilişkili oldukları belirtildi.

GİRİŞ 13.02.2020 07:11 GÜNCELLEME 13.02.2020 10:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Rize Emniyet Müdürü iken şehit edilen Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili 27 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 

 

 

MİT 7 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYONLA FETÖCÜLERİ PAKETLEDİ

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kom Daire Başkanlığı, İstihbarat Daire Başkanlığı ve MİT İstanbul Bölge Başkanlığı Koordinesinde 7 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. 

Operasyon kapsamında yakalanan şahısların FETÖ/PDY Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösteren örgüt elemanları olduğu belirtildi.

YORUMLAR 16
  • Abdullah Er 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben ilk gün demiştin bu it kesin fetöcü
    Cevapla
  • Bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    YAHU BUNLAR KİM ? VATAN HAİNLERİNE insan MUAMELESİ YAPIYORLAR BU MU ADALET ?
    Cevapla
  • çay53 4 yıl önce Şikayet Et
    sivil arkadaşların yüzleri mozaikleyerek verilmeliydi değil mi?
    Cevapla
  • deli 4 yıl önce Şikayet Et
    beslemeyin asin....
    Cevapla
  • Murattürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan'ı sevmeyebilirsin,oy vermeyebilirsin hatası,eksiği,kusuru var diye eleştirebilirsin hepsini anlarımda!hala bu Vatan,Din düşmanı haçlı siyonistlerin uşaklığını yapan bu hain örgütü destekleyip,sempati duyanları anlayamıyorum adamlar haysiyetini,onurunu,Vatanını,ahiretini satıyor hipnoz olmuş gibi hala bu fetö alçağının peşinden koşuyor aklım almıyor
    Cevapla
  • Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö, açık Kuran ayetleri olmasına rağmen, Yahudi Hıristiyan cennete gider diye, ayrıca başka haramı helal sayan şeylere, halkı kandırıp, dinden çıkardı. Ayetler varken, din belliyken; bu yalana inandıran, diğer yalanlarına her türlü inandırır. Fetö; İslamiyetin, Allah'ın sözünün tam tersine inandırmış, diğer insanların söylediklerinin tam tersine niye inandıramasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu