Van Sağlık Müdürlüğü'nden karantina açıklaması!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Özalp Devlet Hastanesi'nin karantinaya alındığı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Özalp'ta Covid-19 (koronavirüs) ilgili herhangi bir hasta bulunmadığını bildirdi. Sünnetçioğlu, kentte herhangi bir birimde karantinaya alınmış hastanın da bulunmadığını belirtti.

Van Sağlık Müdürlüğü'nden karantina açıklaması!
Van Sağlık Müdürlüğü'nden karantina açıklaması!
GİRİŞ 13.02.2020 07:16 GÜNCELLEME 13.02.2020 07:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Özalp‘ta Covid-19 (koronavirüs) ile ilgili herhangi bir hasta bulunmadığını belirtti.

Sünnetçioğlu, Özalp Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne, hafif gribal enfeksoyun şikayetiyle bir hastanın başvurduğunu yapılan muayenelerde, koronavirüse ait bir bulguya rastlanmadığı, hastaya mevsimsel gribal enfeksiyon tedavisi uygulandığını belirtilerek şunları söyledi:  

“Yapılan muayenelerde Covid-19'a ait bulgular bulunmasa da tedbir amaçlı olarak hastamızın tahlilleri alınarak Ankara’ya gönderildi. Tahlil sonuçları elimize ulaşır ulaşmaz sonuçlar hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir. Bu hastamız dahil olmak üzere, kentte herhangi bir birim de karantinaya alınmış hastamız bulunmamaktadır. Bölgede hastalığın kontrolüne yönelik olarak Van İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerekli koruma tedbirleri alınmıştır. Başvuran hastamız gerekli işlemlerden sonra taburcu edilerek evine gönderilmiş, İlçede yaşayan vatandaşlar ise, bilgilendirilmiştir. Özalp Devlet Hastanesi sorunsuz olarak hasta kabulü yapmaktadır."

YORUMLAR 2
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye bu vürüsü sokmak için can atanlara hayret ediyorum acaba ilk vürüs ten ölecek kişi kendileri olmayacağın dan çok mu eminler
    Cevapla
  • aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalan söylentileri yapanlarda vardır belkide
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler