Kadir Şeker'in telefonunda dikkat çeken detay!

Konya'da kadına şiddeti önlemek isterken katil olan 20 yaşındaki Kadir Şeker'in telefon kayıtları incelendi.

Kadir Şeker'in telefonunda dikkat çeken detay!
Kadir Şeker'in telefonunda dikkat çeken detay!
GİRİŞ 15.02.2020 16:19 GÜNCELLEME 15.02.2020 16:30
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Konya'da parkta şiddet gören kadını kurtarmaya çalışırken katil olan 20 yaşındaki Kadir Şeker'in telefon kayıtlarına göre, kadın ve sevgilisi Özgür Duran'ı daha önceden tanımadığı belirlendi. Sabah gazetesinden Halit Turan'ın haberine göre, Duran'ın kalbe isabet eden tek bıçak darbesi ile öldüğü, Kadir'in yüzünde ve boynunda darp izi, elinde bıçak yarası olduğu tespit edildi.

Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması titizlikle sürdürülüyor. Parkta şiddet gören kadını kurtarmaya çalışırken kadının sevgilisini öldüren ve tutuklanan Kadir Şeker'in (20) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kayıtlarından istenilen telefon görüşmelerinde hayatını kaybeden Özgür Duran ile sevgilisi Ayşe D. ile daha önce aralarında hiçbir görüşme kaydı bulunmadığı belirlendi.

 

 

DARP İZLERİ DOĞRULUYOR

Özgür Duran'ın otopsi raporunda ise vücudunda herhangi bir darp izinin bulunmadığı, kalbine tek bıçak darbesi isabet ettiği belirtildi. İfadesinde Özgür Duran'ın yüzüne vurup, boğazını sıktığını anlatan Kadir Şeker'in sağlık raporunun da ifadesini doğrular nitelikte olduğu öğrenildi.

Raporda Kadir'in sağ ve sol gözünde morarma, yüzünde çizik, boynunda da yara izi tespit edildiği, elinde de bıçak kesisi olduğu belirtildi.

 

 

HALI SAHADAN 5 TANIK

Olayın yaşandığı akşam halı sahada futbol maçı yapan 4'ü Suriye uyruklu 5 kişinin daha ifadelerine başvuruldu. Olayın yaşandığı anı görmediğini belirten tanıklar, kadının çığlıkları üzerine park içerisindeki kamelyanın yanına geldiklerini, yaralı için ambulans çağırdıklarını söyledi. Öte yandan Özgür Duran ve sevgilisiyle aynı evde kalan amcası B.D.'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

YORUMLAR 40
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    yusuf selim yazdığın inandırıcı değildir.çünkü çoçuk sırt düşmüş diyosun.tamam peki cebinden bıcağı tam çıkartınca mı düşmüş üstüne.eğer özgür de onun üstüne düşmüse o zaman cebinden bıcağı çıakrtmadan özgürün onun düşme olayının olması gerekir.anlatabildim mi?çünkü düşme olayı ardı ardı gerçeklemşmesi gerekir.boğuşma halindeler.o esnesa ne zaman bıcağı çıkardı da özgür düştü sütüne.yani çoçuğun bıcağı çıkartması 3 sn falan surse o 3 sn den önce özgürün bu çoçuğun üzerine düşmasi gerekirdi.kamera kaydı yoksa kesinlikle yalandır.aklama çalışmaları olabilir.
    Cevapla
  • Canıncehennemeray 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende avukatlık yapıyosun galiba sana ne batıyorda herkese cevap veriyosun bak işine.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu çoçuk az ceza alırsa bir arkadaşın dediği gibi şeytana uyan kadınlar sevgilisiyle veya kiralık katille çok rahat kocasını veya evlenmek üzere olduğu adamı ortadan kaldırabilir.Öldürülmek istenen kişi haklı olsa bile.
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    kadın yalan söylüyor yalan makinasına sokun.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Özgür kadir şekerin boğazından yapışıp sıktıysa şiddetli derece değildir kesin.Eğer şiddetli derece boğazından sıksaydı o zaman kadir şeker bıcağı tam kalbine nasıl dek geitirecekti.Boğzaından sıkma esnasında cebinden bıcağı çıkarıp kalbine saplama gucunu nerden bulacaktıki.Yalan yani.Kadir şekerin yuzu gözü sargılı değilki.İşte cezasını hafifletmek için yalan söylüyorlar.Ama ilahı adaletten kacamazlar.Onu savunanlar da kacamayacaktır.
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadir şeker hata yapmıştır. Ancak şuan sende hata yapıyorsun. Çünkü kadir şekerin suratında izler vardı ve birisi senin boğazını sıksa sen bıçağı rastgele sallarsın yani kalbi mi karnı mı bilemezsin
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    yusuf selim,kamera kaydı mı bu.
    Cevapla
  • Yusuf Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun boğazını sıkmış bu çocuğun ayakkabısı takılıyor sırt üstü yere düşüyor Buçocukta cebinde bıçağını çıkartıyormuş o esnada. Bu adamda bunun üzerine bıçağın üzerine düşüyor. İşte bıçak kalbine denggeliyor.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Profili 1,sen akıllısın da o yuzden katili savunuyosun.Yarın öbürgün ilahı adaletten kacamazsın.Kurtuluş yok.
    Cevapla
  • Profile 1 4 yıl önce Şikayet Et
    kafanda deli sorular
    Cevapla
  • Serhann 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kızmasın da."Keşke kadını öldürseymiş." Ne var,kadın durumdan memnun sanırım ,bir şey yapmadı bana diyormuşya. Bundan sonra da kimse karışmaz böyle bir olaya.Ne yapsın insanlar.Katil mi olsunlar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi