İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni düzenlemesiyle Marmaray'da biniş ücretleri 5.70 liradan 7,75 liraya öğrenci ise 1,25 den 1,70 liraya çıkmıştı. Öğrenciler Yenikapı Marmaray hattında gelen zammı portesto ederek geçiş turnikelerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • vatandaş 16.02.2020 15:19
    sadece istanbulda değil ülke genelinde hakkımızı aramıyoruz biz.. maalesef halkımız böyle, kafasına vur ekmeğini al..
  • Arif 16.02.2020 14:15
    Belediye parasıyla kendi reklamını yapınca akbile zam yapılması gerkiyor zaten. 222 ve 235 milyon liralık konserler ayarlayınca para bitti tabi. Bir de para biriktirip PUT dikilmesi lazım. Gereksiz işlere çok para lazım olunca, haliyle önceden yapılan ulaşım gibi hizmetlerinde zamlanması gerekiyor. Seçimden önce kendi iftiralarına belediye hizmetlerini anlatan afişler ile karşılık verince adı İSRAFoluyordu ama ne hikmetse seçimden sonra aynı afişler ile basİT ekrem kendi reklamını yapınca İSRAF olmuyor. Belediyenin parasıyla kendi reklamını yapan basİT para bulamayınca zam yapmış çok mu? Fazla kızdırmayaın tatle kaçar.
  • şanlı 16.02.2020 14:02
    uyanın artık kimsenin garib gurabayı düşündüğü yok o başa gelip imkanlara kavuşana kadar,kaç tane işçi millet vekili var,yoktur,kaç tane çiftçi var,ama terörist mahkum olabiliyor.işçi olamıyor.olmak yada olmamak işte bütün mesele bu.
  • Murat 16.02.2020 13:55
    turk halki avrupali gibi zamlari protesdobede hilze elektik dogalgaz gida fiyatlarina gelen zammlari hak aramayi bilsek ama bizde hak aramayiz kabuleniriz sadece vatandas hayat pahaligina sesini cikarmaz ben gecinemeyen bir vatandas olarak soyluyorum beldiyenin yaptigiz zamlar fais ayni sekilde real piyasadaki yag un seker makarna salca peynir bakliyata gelen zamlarda fais giyime gelen zamlarda fais kisaca herseye aciklanan enflasyonun 2 katinin ustunde zam yapilmis nasil enflasyon yuzde 13 maaslara aciklanan enflasyon oraninda bilezam yapilmadi yani kole sesin cikarrma yoksa ac kalirsin kapiyi gosterme biz muslumaniz adil degiliz adalet duygumuz sasmis parayi cok sever olmusuz
  • veli 16.02.2020 12:59
    ekrem paşa sizi düşündüğünden dolayı tatilden gelir gelmez % 12 enflasyonun olduğu bir yılda %35 zam yaptı.Neymiş 3 yıldır zam yapılmıyormuş..böylelikle AK partili yönetimin başarısını da itiraf ederken kendi iddaları olan israf var yalanınında dayanaksız olduğu ortaya çıkmış oluyor..Guya israfı önleyecek hayatı vatandaş için kolaylaştıracaktı..Şunu da söylemeden olmaz..2002 şubat sivil akbil 1 lira,2019 şubat 2,6 lira yani 17 yılda 160 kuruş zam 7 ayda 90 kuruş zam EKREM ve CEHAPE farkı..ha ekrem seçimden önce enflasyonun %25 civarında olduğunu bilmiyormuydu da seçimden sonra enflasyon düşmesine rağmen seçimden önce ulaşıma suya indirim vaad etti ama arkasından bu sebep değil sonuç dedi
Daha fazla yorum görüntüle