CNN Türk'te yayınlanan Semiha Şahin’in sunduğu 'CNN Türk Masası' Programı'nda 'TSK içindeki FETÖ’cüleri temizlemedi. Fethullahçılık suç değildi, atamadık' diyen 24. Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ün sözleri tartışıldı. Programda söz alan Gazeteci Nedim Şener, Özkök'ün sözleriyle ilgili belgeler göstererek çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Nedim Şener, 'Kimin ne dediği benim umurumda değil. Beni ilgilendiren tek şey 15 Temmuz'da şerefli duruşunu gösteren Türk milletidir. O yüzden gerçeği hak ediyorlar' diye sözlerine başlayarak, belgeleri tek tek gösterip Hilmi Özkök'ün yalan söylediğini ifade etti.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • vatandaş 20.02.2020 19:22
    Nedim Bey açıklamalarınız için teşekkür ediyorum. Doyurucu bir anlatım oldu.Teşekkür ediyorum.
  • hasret 16.02.2020 16:29
    Efendiler kenarda durup şunlar şöyle bunlar böyle dersiniz.Hain fetö örgütünü işinize geldiği gibi kullanmaya çalışırsınız.Fetöye şu yardım etti,bunlar kurdu,diğerleri sustu,vesselam.60 darbesinin,80 ihtilalinin,28 şubatın 90 yıllardaki kimlere kimlerin nasıl saldırdığını alay ettiğni,yok sayıp önlerinin nasıl kesildiğini ve onları unutturup sadece fetö teröründen bahsedip diğer terörü unutturmaya çalışmayın.Yemezler.Delikanlı olun.Açık ve samimi olalım.Aksi halde tarih tekerrür eder veya ettirmeye çalışırlar.Onların değirmenine su taşımayın.Birbirimizi yemeye iten fitnecilere fırsat vermeyelim.Yeter.
  • Ali TÜRK 16.02.2020 16:01
    2002 -2006 dönemi Askeriyenin hükümetin ensesinde boza pişirdiği dönemdir,önceki hükümetlere yaptıkları da aşikardır.Asker ya hükümete egemen olacak ya da hükümet bir şekilde karşı koyacaktı..Karşı koyabilmek için de cemaate yakın,o zamana kadar ,sistemede etkin pozisyonlara gelmiş kişilerden faydalanmak iştemiştir hükümet..Alnı secde görmüş, milleti için çalışan insanlar olarak değerlendirilmiştir o dönemdeki cemaat..Kısacası hükümetlerin darbeci askere güveni kalmamıştı, askeriyenin doğru tespitlerini bile mütedeyyin insanları bitirmek için hamle olarak görmüşlerdir..YANİ HÜKÜMETİN GÖZÜNE ASIL PERDEYİ ÇEKEN,,FETÖYÜ GÖREMEMESİNE SEBEP, O DÖNEMİN GENERALLERİ YANİ NATO HİZMETKARLARIDIR...
  • asim 16.02.2020 14:03
    Açık seçik her şeyi ortada olan Devletin İHL mezunlarına asker ve polislik kapıları kapatıp, ABD nin bir başka (biraz dinli) oğlanına (ABD liler bizim çocuklar ifade eder) yanı kardeşlerine ki onlar kripto tarzı yaşamları ile ünlü bir örgüt olup, bu örgüte bile bile kapı açan ve onlara o kapılardan girme fırsatı veren zamanlarının güçlü Paşaları tek tek konuşmaya başladı.
  • Mustafa Demirci 16.02.2020 13:09
    Bu Fetö Örgütü liderinin imzalı saatlerinde neden "ESCAPE" markasının tercih edildiğini hep merak etmişimdir. Hapisten "KAÇIŞ"anamına gelen bu sözcük tesadüfi midir?
Daha fazla yorum görüntüle