Bekçilerden sonra yüzde 30 düştü!

Polis Akademisi Başkanlığınca hazırlanan rapor, bekçilik uygulamasının yaygınlaşmasıyla asayiş olaylarında önemli düşüş yaşandığını ortaya koydu.

Bekçilerden sonra yüzde 30 düştü!
Bekçilerden sonra yüzde 30 düştü!
GİRİŞ 16.02.2020 07:35 GÜNCELLEME 16.02.2020 07:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sayıları 21 bin 311’e ulaşan bekçiler, 2018 Ağustos ayı itibarıyla ülke genelinde 20 milyonun üzerinde kişinin kimlik sorgulamasını yaptı. 2 bin 436 hırsızlık olayına müdahale eden bekçiler, 36 bin 832 aranan zanlıyı yakaladı, 19 bin uyuşturucu hap ve çok sayıda suç aleti ele geçirdi. Polis Akademisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim İrdem, “Bekçilerin de katkısıyla Türkiye genelinde oto hırsızlığında yüzde 36,5, otodan hırsızlıkta 34,3, evden hırsızlıkta yüzde 30 düşüş söz konusu” dedi.

 

 

Türkiye Gazetesi

YORUMLAR 12
  • Abdülhamid han 4 yıl önce Şikayet Et
    Bekçilerimizin tamamına yaka kamerası verilsin , verilsin ki asayiş kolaylaşsın
    Cevapla
  • Mhr 4 yıl önce Şikayet Et
    Demekki doğru düşünmüşüz polis işini yapmıyormuş ama bekçiler kendini ilah zannediyor buda göz ardı edilemez
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    bekçilik cazip meslekler arasına girdi.Bizim bir tanıdık vardı bekçilik sınavında yazılıyı kazandı.Sözlüye girdi iyi geçti iyi puan bekliyom dedi.1,2.ay geçti.3.ayın sonunda kazanmadınız diye bir mesaj geldi.Bari kazanayanlara erken haber verin insanları umutlandırmayın..
    Cevapla
  • Hasan huseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ihtiyac meselesi... Avruoada komsulara anlatmaya calistim bekci nedir ne yapar diye. Mal Mal bakindilar dedim bunlarin beyni birayla civimis gene... Vazgectim cunku inanmiyorlar oyle bir meslek olacagina.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka şimdi... Ögg ler il yerlerini senelerce korudular iş yerlerini bekçi polis koruyamıyor az paraya yaptılar bu işi arkalarında duran yok... Bekci caddede dolaşıyor yok hırsızlık azaldı sokak aralarına ne oldu giden yok bakan yok.. Alınanlara deneyimsiz ögg den alır insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü