Darbe söylentilerine net cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe söylentileri hatırlatılınca, “millet gereğini yapar” demişti. Birçok kişi de sosyal medyada, “biz buradayız” dedi: Darbe söylentileri dolanıyor gene ortalıkta. Bu millet darbeye müsaade etmez. Asla darbeciyi ikna yöntemine girmeyeceğim ve meşru müdafaa haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Biz de bir karar verdik yeni girişim olursa.

Darbe söylentilerine net cevap
Darbe söylentilerine net cevap
GİRİŞ 18.02.2020 06:23 GÜNCELLEME 18.02.2020 06:49
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Pentagon bağlantılı ABD Düşünce kuruluşu Rand Corporation’ın Türkiye’de 2020’de darbe olacağı yönündeki kehaneti vatandaşın da gündemine girdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘halk gereğini yapar’ sözlerinin ardından vatandaşlar da tepkilerini sosyal medya platformlarında dile getiriyor. Sosyal medya ve sohbet gruplarında provokasyon uyarısının yanı sıra ‘darbeye karşı hazır olun’ mesajları paylaşılmaya başladı. İşte o mesajlar;

 

 

ALGI BAŞLAYACAK

“28 Şubat ve 15 Temmuz’da parmağı olan Rand Corporation #darbe çığırtkanlığı yapıyor! Önce, medyada algı operasyonu yapacaklar. Sonra, sosyal medyada bindirilmiş kıtalarla infial oluşturacak haberler üretecekler! Sonra da, kitleleri sokaklara dökecekler!”

 

 

HODRİ MEYDAN

“Kim çıkarsa sokağa fark etmez... Asker cephede ...bunlar darbe söylentisi yapıyor bu taktikler ...fetoyu diri tutma politikası başka bir şey deyil ....Bu saatden sonra sokak düşünen varsa ...hodri meydan....”

“Bunlar kudurmuş, resmen darbe çığırtkanlığı yapıyorlar... resmen kara bir bulut gibi çökme niyetleri var ülkeye bir planları var o kesin Rabbim ellerini ayaklarına dolaştırsın, ne gidebilsinler ne geri dönebilsinler, hepsi yargılansın ve biz de görelim... yettiniz artık”

PROVOKASYON YAPIYORLAR

“Darbe ortamı için provokasyon yapıyorlar milletin sinir uçlarına dokunuyorlar müftü karısı tiyatrosuna devam ediyorlar”
“Darbe söylentileri dolanıyor gene ortalıkta. Bu millet darbeye müsaade etmez”

MEŞRU MÜDAFAA HAKKIMIZI KULLANIRIZ

“Olacaktır diye demiyorum, ama böyle bir darbe girişimi olur ise, kendi adıma, asla darbeciyi ikna yöntemine girmeyeceğimi ve meşru müdafaa haklarımı sonuna kadar kullanacağımı, peşinen ve açık biçimde beyan ediyorum.”

Yenişafak

YORUMLAR 80
  • JeoM Behzat Gönü 4 yıl önce Şikayet Et
    Depremlerin tarih tekrarına göre İstanbul depremi 2016 da olabilir ongorusunden mi 25 Temmuz yapıldı? Istanbul depremi bulunsa neler olur diye aklıma geliyor. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül. Kocaeli)
    Cevapla
  • Sura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye darbe yapmak öylemi SIKAR biraz.
    Cevapla
  • Sura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiyeyi darbeler ülkesi yapmişlar . Abd alismiş Türkiyeye darbe yapmaya satilmis iç hainlerle birlikte. Simdi yeni Türkiyeye darbe söylemleri bu söylemi yapani yazanı şiddetle kiniyorum . Onlarin kalemi yaziyorda Türkiyeninki yazmiyormu sanki.bizde diyelim abd ye darbe olcak pensilvanyadaki basterörist tarafindan diye.
    Cevapla
  • Şura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz alcak darbeyi hain fetöcü teröristlerle abd den obama ile birlikte yaptilar. Busefer trumplamı yapacaklar. Abd hem türkiye müttefikimiz diyor hem kuyumuzu kaziyor. Suriyedeki katil esada hic sesleri çikmiyor 9yildan beri suriye halkı kan kusuyor. Katil rsad kendi halkini bombaliyor yikiyor ama suriyeye darbe söylentileri hiç olmuyor. Bir diger zalim ülke israil çocuk katili netanyahuya abd tek kelime eden yok israil darbe ile hic anilmiyor yada darbe olacak söylemleri olmuyor
    Cevapla
  • İrfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi, uyuyan dev uyandı, planları işlemiyor, geriye tek seçenek kalıyor, avucunuzu yalarsınız, o defter artık kapandı, elhamdulillah herkes ülkesi için yapması gerekeni yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!