Hırsızın arsızı: Merak etmeyin, yine geleceğiz

Mersin'de yakalana hırsızlık zanlısı adliyeye sevk edilirken, "Yine geleceğiz buraya, merak etmeyin. Buranın anasını ağlatacağım" dedi.

Hırsızın arsızı: Merak etmeyin,  yine geleceğiz
Hırsızın arsızı: Merak etmeyin, yine geleceğiz
GİRİŞ 20.02.2020 13:08 GÜNCELLEME 20.02.2020 13:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MERSİN'de evlerden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kadın, 1'i çocuk, 6 kişi tutuklandı. Şüpheli kadınlardan birinin adliyeye sevk edilirken, "Yine geleceğiz buraya, merak etmeyin. Buranın anasını ağlatacağım" dedi.

 

 



İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte son dönemde artan evden hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, hırsızlık olaylarını 3 veya 4 kişilik kadın grupların gerçekleştirdiği saptandı. Ekipler, olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, kadınların fiziki yapılarını ve yüzlerini gizledikleri, iki erkek tarafından araç ile getirildikleri, hırsızlıktan sonra da yine aynı şekilde bırakıldıkları yer civarından alındıkları belirlendi.

Para ve ziynet eşyası çalınan B.A. ve N.E.’nin evlerinin çevresindeki güvenlik kameralarından şüphelilerin M.U., E.G. ve K.B. isimli kadınlar ile yaşı 18'den küçük B.L., kadınları araçla alan kişilerin de Y.G. ve M.K. olduğu saptandı. Şüphelilerin Osmaniye'den geldikleri tespit edildi. 6 şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

‘YİNE GELECEĞİZ’

Şüphelilerin üzerinde 3 altın yüzük, küpe, kapıları açmakta kullandıkları 2 tornavida, 1 plastik aparat, eldiven ve yüzlerini kapatmak için kullandıkları çorap ele geçirildi. Sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildikleri sırada K.B. adlı kadın şüpheli, "Yine geleceğiz buraya yine, merak etmeyin. Buranın anasını ağlatacağım" dedi.

Mahkemeye çıkarılan 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • ilanmatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların anlına hırsızdır diye çikmayan dövme yazın herkez bilsin...
    Cevapla
  • ceza 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın adaletinin uygulanmadığı yerde suçlar engellenemez. Bir bakıyorsunuz 20-30 tane suçtan sabıkası çıkıyor ve uslanmıyor yine suç işliyor. Ceza belli elini ayağını çaprazlama keseceksin. Bunu ben demiyorum Kuran okuyun.
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklı, bir kapıdan girip diğer kapıdan çıkarsa tabi ki böyle konuşur. Devlet onun anasını ağlatsa böyle konuşamazdı.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    hırsızın elini kesmezsen dili böyle uzun olur...
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet doğal, hiç acayip bakmayın. Çünkü bu Memlekette suçluya ve hatta haine bile ceza yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!