Sıcak saatler! Komuta kademesi sınırda...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Dündar ile Suriye sınırındaki birliklerde incelemelerde bulunuyor.

GİRİŞ 21.02.2020 14:58 GÜNCELLEME 26.02.2020 15:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Akar, dün İdlib'de 2 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı rejim unsurlarının hava saldırısının ardından bugün Suriye sınırına hareket etti.

 

 

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte Hatay Havalimanı'nda 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. 

 

 

Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Dündar ile Suriye sınırındaki birliklerde incelemelerde bulundu. 

TAKTİK KOMUTA YERİ’NDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib’deki faaliyetlerin idare edildiği Taktik Komuta Yeri’nde inceleme yaptı, bölgedeki son duruma ilişkin bilgi aldı. Akar, telsizden konuştuğu İdlib’de görevli personele "Aynı başarıyı bu faaliyette göstereceğinize inanıyoruz." mesajı verdi.

 

YORUMLAR 14
  • Ekber 4 yıl önce Şikayet Et
    Askerimiz masumun mazlumun yanında niyeti haktan yana olana Hakkın yardımı Hak'tır kormaya gerek yok Allah Mehmedimizi muzaffer kılsın.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım yardımını şanlı ordumuzdan esirgeme bizleri yeryüzünde hükümdar kıl ki bütün ezilmişlere bütün mazlumlara senin izninle yardım edelim,onların yaralarını saralım.Ey rabbim milletimize ve bütün müslümanlara sen selamet ver.Müslüman olarak gözüken münafıkları yahudilerle ve hıristiyanlarla işbirliği yapıp müslümanların başına çorap örmek isteyenlere sen fırsat verme Allahım.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Rus generalinin sözü diye hatırlıyorum. "TÜRKLER Bİ YERDE KAN DÖKTÜLERSEEE ASLA ORDAN CIKMAZLAR"... Bunun Örneği Kıbrısta AKINCI bölgesidir. Kıbrıs Barış harekatı sonrası Yunanlılarla anlaşma yapılıp sınır çizilmesine ragmen "Akıncı bölgesini geri vermeyen birlik komutanı nedeniyle tekrar oturup yeniden sınır yeniden çizilmiştir"AKINCI BÖLGESİ TÜRK TARAFINA DAHİL EDİLMİŞTİR: ..Heyhatttt bi o zamanki Akıncı'yaa bakkk bir deee "cumhurbaşkanlığı makamına gelmiş şimdi ki AKINCI'yaa bakkk???
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapmak istedikleri belli.Bizim de ne amaçla o topraklarda olduğumuz belli..Öyle ise gerekeni yapalım..yapmak zorundayız.
    Cevapla
  • ARSLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN yt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…