İran'dan gelen Türk şoför, 'koronavirüs' şüphesiyle gözlem altında

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, İran'dan gelen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden Türk şoför, koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı.

İran'dan gelen Türk şoför, 'koronavirüs' şüphesiyle gözlem altında
İran'dan gelen Türk şoför, 'koronavirüs' şüphesiyle gözlem altında
GİRİŞ 24.02.2020 17:25 GÜNCELLEME 24.02.2020 17:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TIR şoförlüğü yapan ve ismi açıklanmayan kişi, yüksek ateş şikayetiyle bu sabah Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Acil serviste tedaviye alınan şoför, İran'dan geldiğini söylemesi üzerine, bu ülkede yayılan koronavirüs nedeniyle prosedür gereği gözlem altına alındı. Tetkikleri yapılan şoför için 14 günlük gözlem süresi başladı.

 

 

Şoförden alınan numuneler ise incelenmek üzere Ankara'ya gönderildi. Bu arada, hastanede çalışanları ve hastaneye gelenlerin maske taktıkları görüldü. 

MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SOSYAL MEDYADAKİ HABERLERE YALANLADI

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, Kızıltepe ilçesinde korona virüs vakası olduğu ve acil servisin kapatıldığı iddiasını yalanladı.

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında Kızıltepe’de Korona virüsü vakası olduğu ve acil servisin kapatıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, “İlimizde korona virüs tanılı hasta olmayıp tüm hastanelerimiz kesintisiz hizmet vermektedir” denildi. 

YORUMLAR 8
  • aek 4 yıl önce Şikayet Et
    yav kimseyi almayın diyoruz hal alıyorlar. ondan sonra yayılacak vebali size.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdest koruma kalkanı gibi auranızı güçlendirir. Gece gündüz abdestli olursanız virüsler koruma kalkanı görevi gören auranızı kolay kolay aşamazlar.
    Cevapla
  • yok birşey 4 yıl önce Şikayet Et
    değildir değildir.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şuraya yazıyorum; İrandan gelen tır şoförlerinin hepsinin 14 gün kuluçka dönemi boyunca gözlem altına alınması şart arkadaş, şimdi bu adamda Allah korusun bu virüs çıkacak olursa yandık, İrandan geldiğini söyleyene kadar gözlem altına alınmamış ve normal şekilde muayene edilmiş, onu muayene eden doktorlar, hastanede bulunan diğer görevliler ve hastalar hepsi risk altında dolayısıyla tüm Türkiye risk altında artık... Adam irandan geldim demese kimsenin bir halt edeceği yok bu kadar önlemsizlik olurmu arkadaş? Kim bu virüse karşı önelme lamazsa günahı vebali onun boynunadır...
    Cevapla
  • mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    adam kızamık çıktı
    Cevapla
  • ögrenci 4 yıl önce Şikayet Et
    nerelısin
    Cevapla
  • ögrenci 4 yıl önce Şikayet Et
    nerelısin
    Cevapla
  • dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü