Bahçeli, Ozan Ceyhun'u eleştiren MHP'lilere sert çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ozan Ceyhun'un Viyana Büyükelçisi olarak atanmasının ardından Twitter'dan "Ülkücü katili" diye eleştiren Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a sert sözlerle yüklendi. "MHP'ye sosyal medyadan istikamet çizilemez. Bize sosyal medya yolcusu değil davanın hancısı lazım" dedi.

Bahçeli, Ozan Ceyhun'u eleştiren MHP'lilere sert çıktı
Bahçeli, Ozan Ceyhun'u eleştiren MHP'lilere sert çıktı
GİRİŞ 26.02.2020 00:39 GÜNCELLEME 26.02.2020 00:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli, Ozan Ceyhun Viyana Büyükelçisi olarak atandıktan sonra Twitter hesabından "Ülkücü katili" diyerek atamayı eleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemel Enginyurt başta olmak üzere diğer MHP'lilere sert sözlerle yüklendi. "Bize sosyal medyanın yolcusu değil, davanın hancısı lazım" dedi.

TBMM'de MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli'nin gündeminde Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun'a yönelik yapılan eleştiriler de vardı. Bahçeli, kendi partisinden vekillerin tweet atarak konu hakkında hükümetle ters düşmesine sert çıktı.

"SAYIN CUMHURBAŞKANI'NIN ONAYIYLA BÜYÜKELÇİ OLARAK TAYİN EDİLDİ"

Bahçeli şunları söyledi "MHP, Cumhur İttifakı'nın parçasıdır. Biz hükümet ortağı değiliz. Siyasi sorumluluğumuz da bulunmuyor. Bu kapsamda idari tasarruflar hükümetin tekelindedir. Ozan Ceyhun, Sayın Cumhurbaşkanı'nın onayı ile Avusturya Cumhuriyeti nezdinde büyükelçi tayin edilmiştir. Atamayla büyük bir eleştiri sağanağı başlamıştır. Büyükelçinin bir ülkücü katili olduğu iddiası gündeme taşınmıştır. Sadece şehidimiz Mustafa Erol değil, binlerce şehidimiz asla unutulmamıştır. Merhum şehidimizin katilinin kim veya kimler olduğu resmi olarak bilinmeden, sosyal medyadan pusu kuran, bize dava öğretmeye çalışan art niyetli kişilerin varlığı da teker teker açığa çıkmıştır.

 

 

"SOSYAL MEDYA YOLCUSU DEĞİL, DAVANIN HANCISI LAZIM"

Buna alet olan arkadaşlarımız karanlık kampanyayı servis etmişlerdir. Bizim Viyana Büyükelçiliği'ne atanan şahısla hiçbir ortak yanımız yoktur. Bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlardır, ters köşeye yatmışlardır. Bu tuzağa bazı milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hazin ve ibretlik bir vakadır. Biz şehidimizi de katilini de biliriz. Söyleyeceğimiz sözü de biliriz atacağımız taşı da biz seçeriz. MHP'ye sosyal medyadan istikamet çizilemez. Bize sosyal medya yolcusu değil davanın hancısı lazımdır.

"İRADEMİZİ 5. SINIF DEDİKODU MEKANLARINDA BELİRLEYEMEYİZ"

Siyasi irademizi çöplüğe dönen 5. sınıf dedikodu mekanından farksız olan sosyal medyada belirleyemeyiz. Dilerdim ki; asılsız haberlerin peşine düşen arkadaşlarımız partimize ve davamıza saldırılar olurken de aynı haysiyet içinde hareket edebilselerdi. Sosyal medya cengaverlerine değil, dava ülkü arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. Sosyal medya oyunlarına gelinmemesi ricam ve talimatımdır."

YORUMLAR 11
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Boyle saibeli birinin buyuk elci yapilmasina bende karsiyim yakismadi
    Cevapla
  • iyiki varsınız. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilge başkan, ALLAH Size ve Sayın Cumhurbaşkan,ımıza uzun ömürler versin.
    Cevapla
  • YazdimGectim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlete dusman olanlarda,bu devleti disarda temsil etmeside vallahi bizi yaraliyor.Yazik bu tur kisilere verilen maasa.Darbeciler bile halen emekli maasi aliyor.Yokmu devlet
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani dedikotuyla olmaz varsa kanitınız sununuz
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen biraz arastir ondan sonra yaz saibeli bir isim buyuk elci kotuna oturtmamali
    Cevapla
  • ölçü 4 yıl önce Şikayet Et
    …. evet o günlerden bu güne yalan ve tuzaklar devam ediyor, düşen ,düşene .... Sayın Bahçeliye Engin ve Doğru Bakışı için teşekkür ediyoruz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt