Son dakika: Şimdi Avrupa düşünsün! Kapılar açıldı sığınmacılar akın akın gidiyor

Son dakika haberi: Türkiye, Suriyeli mültecilerin Avrupa'ya geçişini engellememe kararı aldı. İdlib'de verdiğimiz 33 şehidin ardından Türkiye, Suriyeli mültecilerin kara ya da deniz yoluyla Avrupa'ya geçişlerini durdurmama kararı aldığını duyurdu.

GİRİŞ 28.02.2020 03:10 GÜNCELLEME 28.02.2020 17:32
Bu Habere 280 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Reuters'ın geçtiği habere göre; Türkiye'den üst düzey bir yetkili, Reuters'e verdiği demeçte, Türkiye'ye Suriyeli mültecilerin artık karadan ve denizden Avrupa'ya ulaşmasını durdurmamaya karar verdi.

Haberde Türkiye'deki emniyet güçleri, Sahil güvenlik ve sınır güvenlik görevlilerinin geri çekilmesinin emredildiği de yer aldı.

MÜLTECİLERİ TUTABİLECEK DURUMDA DEĞİLİZ

Türkiye'nin mülteci politikasının aynı olduğunu ama ortada bir durum olduğunu dile getiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz." ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR 280
  • Bot Motor 4 yıl önce Şikayet Et
    Azıcık da kacakcilarin piyasası canlansin açın kapıları
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş mardeş hikaye orda ölen türk askeri siz burda sokaklarda Fink atiyosunuz gidinde savaşın öyle görelim kardeslinizi
    Cevapla
  • Murteza 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar temiz kalpliyiz ki bunun da göstermelik olduğunu anlamak istemiyoruz. En baştan her türlü tavizle bunları içeriye alanlar, dışarıya alma konusunda da pek bir şey yapamazlar. Üstelik o gidenleri kimin kapısına bile koymayacağı zaten belli. Yani gitseler bile onlardan sorumlu olma işini kime mal edecekleri de belli. Hatta göstermelik bir kaç kıyım yaparlar, ondan sonra bize de kalanlara sahip çıkma gibi bir misyon yüklemeye çalışırlar. Gidenler gururundan mı gidiyor? Bunu bir düşünün. Bu iş bir anda değil, akıllı politikalarla halledilir.
    Cevapla
  • Abul vahab bin amir 4 yıl önce Şikayet Et
    Acmayin kapilari suriyeliler dost ve kardeslerimizdir, insan kardesini kovarmi hic
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşiz gitde savaş kardeş o zaman kardeşlerin savasiyo öluyoya iblipte sen ne yapiyon burda
    Cevapla
  • Tülay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kapı önceden açılsaydı şehitlerimiz evlerinde olurdu sevdikleriyle kaç çocuk babasız kaldı kaç kişinin asker kocası öldü kaç anne baba evlatsiz kaldı nolucak şimdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu