Sınırda hareketlilik: Komandolar sevk edildi!

Ajanlardan geçen son dakika bilgisine göre, Suriye’nin İdlib kentinde rejimin saldırısında şehit olan 33 askerin ardından sınır karakollarına takviyeler sürüyor. Hatay’ın Kırıkhan ilçesine çeşitli birliklerden yüzlerce komando geldi.

GİRİŞ 28.02.2020 15:38 GÜNCELLEME 29.02.2020 07:44
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Suriye’nin İdlib kentinde rejimin saldırısında şehit olan 33 askerin ardından sınır karakollarına takviyeler sürüyor. Hatay’ın Kırıkhan ilçesine çeşitli birliklerden yüzlerce komando geldi.

 

Hatay’daki sınır karakollarına komando birlikleri destek olarak gönderiliyor. Türkiye’deki çeşitli birliklerden getirilen yüzlerce komando Hatay’ın Kırıkhan ilçesine geldi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında gelen komandolara vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Bir yaşlı kadının, ‘Allah sizin ayağınıza taş değdirmesin’ diyerek askerleri selamlaması dikkat çekti.

 

Zırhlı araçlara binen komandolar, daha sonra Hatay’ın Kırıkhan ilçesinden geçerek sınır birliklerine gitti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 73
  • Girkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Seferberlik istiyoruz bizi bu Allah icin seve seve goreve alin kahraman kardeslerimin yaninda olmak bir onurdur son nefesimize kadar sizinleyiz and olsun ki siz mazlumun kahramanlarisiniz Allah melekleriyle kusatsin korusun aslan kardeslerim amin
    Cevapla
  • Mustafa Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu komandolar görev gereği gönderilmiyorlar, gönüllü olarak kendileri geliyorlar. İçlerinden bir tane bile tercihini gitmemekten yana kullanan çıkmaz gerçi ya. Allah yar ve yardımcınız olsun. Asıl KURTULUŞ savaşımız şimdi başlıyor. Hep beraber, topyekün. YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.
    Cevapla
  • Mersin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben tunceli nazimiyede askerlik yaptım o gunlerim aklima geldi bu vatan bayrak icin canımı seve seve veririm allah şehitlerimizin yakinlarina sabir yaralı askerlerimize yiğitlerimize sağlık versin allah sizinle olsun turk askeri yiğittir
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Söz hakkı bizim artık. Canımız gitti kanımız akti sınırları yeniden çizme hakkımız 100 de 100 oldu vakit birlik vakti şehadet şerbeti içmenin vakti bu vatan için yardan serden geçenlerin günü bugün ALLAH gazamizi mübarek etsin inşallah. Mazlumun yanında zalimin karşısında TEK YUREK TEK MILLET BUYUK TÜRK MILLETIDIR.
    Cevapla
  • Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizide almazlarmi askere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!