Çavuşoğlu'ndan kritik Rusya açıklaması! Tarih verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib gerilimi ile ilgili olarak "Heyetlerin görüşmesi bitti, çözüm Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası olabilir. İki liderin görüşmesi 5 ya da 6 Mart'ta olabilir." ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu'ndan kritik Rusya açıklaması! Tarih verdi
Çavuşoğlu'ndan kritik Rusya açıklaması! Tarih verdi
GİRİŞ 29.02.2020 16:46 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:49
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

ABD ve Taliban'ın barış anlaşması törenine katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib geriliminde gelinen son noktayı değerlendirdi.

 

 

Çavuşoğlu, "Heyetlerin görüşmesi bitti. Çözüm Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası olabilir. İki liderin görüşmesi 5 ya da 6 Mart'ta olabilir." dedi. 

YUNANİSTAN'A MÜLTECİ TEPKİSİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunan polisinin Avrupa'ya geçmek isteyen düzensiz göçmenlere yaptığı sert müdahaleye ilişkin, "Bize uluslararası hukuk dersi verenlere bakın. Kapılarına yığılmış binlerce masum insanın üzerine utanmadan gaz bombaları atıyorlar." ifadesini kullandı. 

Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın Twitter'dan düzensiz göçmenlerle ilgili yaptığı paylaşıma cevaben şunları kaydetti:

"Bize uluslararası hukuk dersi verenlere bakın. Kapılarına yığılmış binlerce masum insanın üzerine utanmadan gaz bombaları atıyorlar. Bizim, ülkemizden giden insanları zorla tutmak gibi bir yükümlülüğümüz yok. Ama Yunanistan'ın kapısına gelenlere insan gibi davranma yükümlülüğü var." 

YORUMLAR 35
  • Eryiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Putin ile başkanın ğorusmesine kadar nekadar vurusanız elimiz okadar güclenir durmak yok eset ve canilerine vurun
    Cevapla
  • enveryahsi 4 yıl önce Şikayet Et
    Vur yiğidim, vur küffara asker lazimza bizde 3 erkek var gerekirse esim ve kızımda savasir.3 gündür gözümüzde yaş kalmadı. Biz dünyada sonsuza kadar kalmayacağız, ee şehitlik nasipse oda olur inşallah.vurun hak için bayrak için vatan için,
    Cevapla
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne görüşüyorsanız , rejimi İdlibde yok ettikten sonra görüşün ,
    Cevapla
  • Gürkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Memhetçiğimizin Operasyon başlatmasından sonra Sahada karşısında sadece iranlı milisler kaldığı söyleniyor,rejim askerlerinin kaçtığı söyleniyor.zaten türkiye artık karşıdan uçak kaldırlırsa hangi ülkeye ait olduğuna bakmaksızın hedef alınacağı bildirilmiş.yani Allahın izni ile herşey yolunda gidiyor..rusyayı asla gözünüzde büyütmeyin rusya suriyede sadece havada var
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya güvenli olmadığını imzasına sadık olmadığını bizzat gösterdi. Fazla ehemmiyet vermemek gerekir. Çünkü Rusya' da Yahudi hegemonyası vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz