Esed'in hain planına Akıncılar engel oldu!

28 Şubat tarihinde Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği alçak saldırıda 34 askerimiz şehit olmuş Türk Silahlı Kuvvetleri hain saldırıya anında karşılık vererek rejime çok ağır darbe vurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde de rejime ait SU-24 tipi 2 savaş uçağı düşürülmüştü. Bu iki savaş uçağının düşürüldüğü hava harekâtının detaylarına ulaşıldı. Esed'in kanlı bir saldırı peşinde olduğu ortaya çıktı...

Esed'in hain planına Akıncılar engel oldu!
Esed'in hain planına Akıncılar engel oldu!
GİRİŞ 03.03.2020 09:26 GÜNCELLEME 03.03.2020 09:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi'nin ulaştığı bilgilere göre: Esed rejimine ağır darbe vuruluyor. Bahar Kalkanı Harekatı'nda 2 bin 557 rejim unsuru etkisiz hale getirildi. Rejime ait 2 uçak da düşürüldü. Esed rejimine ait SU-24 model uçakların düşürüldüğü operasyonun detayları da ortaya çıktı. 

 

 

AKINCILAR FİLO İKİNCİ KALLEŞ SALDIRIYA GEÇİT VERMEDİ

Bahar Kalkanı Harekâtı kapsamında Suriye rejimine ait bomba yüklü iki savaş uçağının düşürüldüğü hava harekâtının detaylarına ulaşıldı. SU-24 model rejim uçaklarının 34 askerimizin şehit olduğu saldırıya benzer şekilde birliklere doğru yönelmesiyle İncirlik'ten kalkan uzun mesafedeki hedefleri görebilme kabiliyetine sahip radar ve Amraam füzeleriyle donatılan "Akıncılar" filoya ait iki F-16 tarafından vurulduğu ortaya çıktı. Uçakların düşürülmesiyle Türk askerine yapılacak saldırının önlendiği öğrenildi. 

 

 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 7
  • bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz dert görmesin, maşallah..
    Cevapla
  • Süha 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah zalimleri yerin dibine soksun inşallah
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah devamını nasip etsin. 50 kadar olan savaş uçaklarından en az 20 tanesi vurulmalı, havada veya yerde. Eğer yinede hık mık ederlerse devamı gelmeli. Çünkü halkına en çok semadan bela ve ölüm yağdıran bu kefere katilin eli ve kolunu bu yolla kesebiliriz. Allah milletimize, devletimize, ordumuza ve insanımıza hak yolunda güç, sabır ve başarı ihsan etsin.
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti zalimlerin üzerine olsun Amin
    Cevapla
  • Tadmi 4 yıl önce Şikayet Et
    elhamdülillah kâfir ve zalime rabbim fırsat vermedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri