İstanbul’un barajlarında alarm!

Megakentte 2019 yılı mart ayında yüzde 93.15 olan doluluk oranı, bu yıl yüzde 64.16’ya kadar düştü. Son on yıldaki en düşük seviye ise 2014 yılında yüzde 28.89 olarak ölçülmüştü.

GİRİŞ 07.03.2020 10:07 GÜNCELLEME 07.03.2020 10:29
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Bu yıl İstanbul'da yağışların az görülmesi barajları vurdu. 2019 yılı mart ayında yüzde 93.15 olan doluluk oranı, bu yıl yüzde 64.16’ya kadar düşerek son 10 yıldaki ikinci en düşük seviyeye geldi.

 

 

Öte yandan İstanbul’daki barajların doluluk oranlarının son 10 yıldaki ikinci en düşük seviyede olmasının aksine Ömerli Barajı’nın doluluk oranının geçtiğimiz yıla göre yükseldiği görüldü.

2019 yılı Mart ayında yüzde 88,87 olarak ölçülen doluluk oranı, bu sene Mart ayı itibariyle yüzde 96,21 olarak kayıtlara geçti.

 

 

YORUMLAR 27
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sorunu çözmesi gereken çok akıllı(!), çok modern(!), çağdaş(!), ileri görüşlü(!), bütün İstanbul'u kucaklayan(!) fakir fukaranın babası(!) olan Ekrem efendi. Algı, yalan dolan, bir yere kadar. Musluklardan tısss.. sesi gelmeye başladığı zaman herkes rüyadan uyanır. İnşallah hükümet bu işlere karışmaz.
    Cevapla
  • Demirbey 4 yıl önce Şikayet Et
    1 haber kanallari ve havadurumu sunanlar yagacak kar geliyor yagmur geliyor soylemini biraksinlar olmasi gereken tahminlere gore yagmasi bekleniyor olmali yerin gögün sahibi ne isterse o olur yagacak diye şirk koşmayin 2. Si rabbim guzel huylu nur yüzlü müslumanlarin ve turkiyenin yaptigi hayirlar in hatirina bizi rahmetinden esirgemeyecektir inşallah. İnşallah fiyorum çünki insallah in anlami allahin izni ile demek hersey rabbimizin izni ile olur bunu hep aklinizda bulundurun bilmeden şirk koşmayin allaha emanet
    Cevapla
  • İslam 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizinde dert edindiğiniz şeye bak herkes evin önüne bir su tankeri alır olur biter yahu.
    Cevapla
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem müdavanin gelisin alameti
    Cevapla
  • GÜZEL OLUYOR 4 yıl önce Şikayet Et
    Cami bahçesinde şampanya patlatanlar gün gelir o şampanya sizin ahada bu şekilde ...................................................
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı