Isparta'da liseli İclal'den haber alınamıyor

Isparta'da, lise öğrencisi 17 yaşındaki İclal Gül Uysal'dan 5 gündür haber alınamıyor. Uysal ile aynı lisede eğitim gören 3 kız öğrenci geçen ay evden kaçmış, 5 gün sonra bulunmuştu.

Isparta'da liseli İclal'den haber alınamıyor
Isparta'da liseli İclal'den haber alınamıyor
GİRİŞ 07.03.2020 15:13 GÜNCELLEME 07.03.2020 15:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

​Isparta Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi İclal Gül Uysal, salı günü aniden ortadan kayboldu. Isparta Zafer Mahallesi'nde yaşayan aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. Baba Dindar Uysal, kızını her yerde aradıklarını söyleyerek, İclal'i görenlerin kendilerine ya da polise bilgi vermelerini istedi.

3 KIZ, 5'İNCİ GÜNDE BULUNMUŞTU

20 Şubat günü de aynı okulda okuyan Tuana Yıldız (16), Gülizar Soy (16) ve Buse Aydoğan (16), birlikte kaçmıştı. İzlerine en son Denizli'de rastlanan 3 liseli, 25 Şubat günü İzmir'in Konak ilçesinde bulunmuştu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    a- sosyal medyada tanıştığı sevgilisiyleı macera yaşamak için kaçtı, b- sosyal medyada tanıştığı kişi tarafından kaçırıldı,özenti gençlik
    Cevapla
  • ramazan37 4 yıl önce Şikayet Et
    15-20 yıl sonra evleneceklerin işi çok zor....
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke 15-20 yıl olsa. şimdiden çöktü
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    İnternet, dönemin dizileri, arkadaş ortamı, aile içi sorunlar ve en önemlisi, en başta geleni de islamdan uzak yaşamaktan kaynaklanan sorunlar bunlar. İnşallah başına bir hal gelmeden bulunur, Allah evlatlarımıza ve bizlere hidayet versin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri
Macaristan'dan dikkat çeken açıklama: Brüksel’de yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor