Beyoğlu’nda 3 farklı kapkaç olayına karışan şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, kapkaç anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede 16 Şubat’ta Uganda uyruklu Juliet N. (40) isimli şahsa ait 100 dolar, 500 TL para, 20 Şubat’ta Suriye uyruklu Mahmut E. (26) isimli şahsa ait cep telefonu ve 21 Şubat tarihinde Eda K.’ya (29) ait cep telefonunun kapçak yöntemi ile çalınması üzerine hareke geçti.

Çalışmalar kapsamında olayların yaşandığı yerlerde bulunan güvenlik kameraları tek tek incelendi. İnceleme sonucunda kapkaç olaylarına karışan 3 kişi tespit edildi.

Çalışmalar kapsamında yakalanan Adem B. (21) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adem B.’nin 2 ‘kasten yaralama’, 2 ‘uyuşturucu ticareti’, ‘evden hırsızlık’ ‘suç eşyası almak’ gibi suçlardan da kaydının olduğu öğrenilirken, kimlik bilgileri tespit edilen diğer şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan şüphelilerden birinin saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsünde, kapçak yaptıktan sonra koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • abartmışsınız 08.03.2020 00:01
    Bu haber için "dehşet" ifadesi fazla kaçmış. Bu tür haberler için dehşet ifadesini kullanırsanız daha ağır olaylar için ifade bulmakta zorlanırsınız.
  • corumlu19 07.03.2020 20:16
    şeriat kanunlarını uygulamazsanız daha çok yakalar besler sonra geri salarsınız tekrar yakalar yine besler yine salarsınız..olan vatandaşa olmuş oluyor..
  • Abdullah 07.03.2020 16:48
    Bu kadar suç kaydı olan birini salıvermek vatandaşa kasten ihanettir. Yazık masum insanlara.