Oda arkadaşının gözlerini oymuştu! Korkunç ayrıntı

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi gören kadının 2 gözünü parmaklarıyla oyan şizofreni hastası N.K.'nin, 5 yıl önce de babaannesini başına baltayla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. N.K.'nin ruh sağlığı hastanesinde bir başka kadın hastanın gözlerini diş fırçasıyla oymaya çalıştığı da öne sürüldü.

GİRİŞ 07.03.2020 17:15 GÜNCELLEME 07.03.2020 17:26
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yatarak tedavi gören şizofreni hastası N.K. (36), 1 Mart'ta aynı odada kaldığı 3 çocuk annesi Sultan Güner'in (57) iki gözünü parmağıyla oymuştu.

 

 

Sultan Güner, götürüldüğü Adana Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi ile 1 başhekim yardımcısının da aralarında bulunduğu 8 personel açığa alınmıştı. N.K. de tek kişilik sünger odada gözlem altına alındı.



BABAANNESİNİ DE BALTAYLA ÖLDÜRMÜŞ

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, N.K.'nin, 2015 yılında kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü babaannesi K.K.'yi baltayla öldürdüğü ortaya çıktı.

N.K.'nin bu olaydan sonra tutuklandığı, akli dengesinin bozuk olduğu anlaşılınca tedavi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı belirlendi.

 

 

BİR HASTANIN GÖZLERİNİ DİŞ FIRÇASIYLA OYMAYA ÇALIŞMIŞ

Burada da birlikte kaldığı bir hastanın gözlerini diş fırçasıyla oymaya kalktığı ancak görevliler tarafından engellendiği bildirildi. N.K.'nin, bu olaydan sonra Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

YORUMLAR 49
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim arkadaşın kardeşi askerde kafayı yedi annesini mordoğanda baltayla kovaladı manisada yatıyor devamlı yatsın diye doktarlara her ay 500 tl veriyorlar.
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçma yalan
    Cevapla
  • ado 4 yıl önce Şikayet Et
    idam edin kökten sonuca varirsiniz, masraf olmaz enazindan,
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Deli kadının resmi yokmuydu? Haberde görsek iyi olurdu
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bir kisi daha imha etmeden ebedi hapise atilsin bu kisi sen olabilirsin
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    şizofren hastayı normal hastanın koğuşuna koyan hastane yetkilileri hepsi suçlu. Şimdi hiç bir şey olmamış gibi mi davranılacak? kadının dünya ışığı karar dı? bir an önce şizofren insanların koğuşları ayrılmalı tek kişilik hücre koğuş sistemine geçilmelidr. bu tür insanları evlendiren aileler var. yapmayın çocuğunu tedavi ettirin evlendirmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi