Sosyal medyada fenomen olmuştu: Fındık'tan üzücü haber

Tokat'ın Turhal ilçesinde, köy okulunun önlük giydirilerek maskotu haline gelen ve gençlik hastalığına yakalanan "Fındık" öldü.

Sosyal medyada fenomen olmuştu: Fındık'tan üzücü haber
Sosyal medyada fenomen olmuştu: Fındık'tan üzücü haber
GİRİŞ 08.03.2020 00:45 GÜNCELLEME 08.03.2020 11:43
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fındık'ın ölüm haberini, Veteriner Tekniker Yağmur Denli duyurdu. Denli Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Fındık'ın küçücük bedeni bu hastalığa daha fazla dayamadı. Fındık pes etti. 3 haftalık mücadeleyi kaybettik. Elimizden gelen her şeyi yaptık, bütün müdahalelere rağmen Fındık'ı kurtaramadık. Lanet hastalığa yenik düştük. Bu süreçte bizimle emek ve yürek birliği yapan binlerce kişiye teşekkür ederiz. Huzurla uyu meleğim" ifadesini kullandı.

 

 

SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLMUŞTU

 

 

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Kayacık köyünde Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu Müdürü Ahmet Aktürk ve öğretmenlerden Mustafa Önlen'in mezarlıkta bularak, okula getirdiği av köpeği melezi yavru köpek, okulun maskotu olmuştu. Okul Aile Birliği Başkanı Bedriye Göçer'in diktiği okul formasıyla öğrenciler arasında dolaşan ve 'Fındık' ismi verilen köpek, 3 hafta önce rahatsızlanmıştı. Turhal'dan Ankara'ya sevk edilen ve "Gençlik Hastalığı" teşhisi konulan Fındık, özel klinikte bir süredir tedavi altındaydı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • YANLIŞ ANLAMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle yorumlar var ki, insanın gerçekten inancını sarsacak cinsten. Allah akıl fikir versin. Yaşasın islam kahrolsun yobazlık
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın sessiz kulları onlar o hayvancağıza it diyen arkadaşta utanmalı bence
    Cevapla
  • Deli balta 4 yıl önce Şikayet Et
    "Allah'ın yarattığı hastalığa LANET diyen baytarı EDEP çizgisine davet ederiz...
    Cevapla
  • Kerim. 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH (C. C) Ne buyuruyor. Hayavanlar benim sessiz kullarimdir. Onlara iyi davraniniz. Mahşerde onlarda insanlardan şikayetçi olacak, hak arayacak. Köpek, cennet le mujdelenen ilk hayvan dir. Bilmeyen googleye KİRMİT Yazsin okusun. KİRMİT Cennete hangi suretle girecek, ONU Sadece ALLAH Biliyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda köpek olmamalı bence. İte günah yok, ayıp yok, canı istese çocukları ısırsa bunun hesabını kim verecek ?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı