Şehit annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Türkiye'nin Kahraman Kadınları programında yayınlanan görüntülerde yer alan ifadeleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran şehit annesi Sevgi Yılmaz, aldığı davetle ilgili açıklama yaptı. Teşekkür eden Yılmaz, "Şehit anneleri olarak maddi hiçbir beklentimiz yok. Unutulmamak, şehitlerin unutulmaması en büyük dileğimiz" dedi.

Şehit annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Şehit annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
GİRİŞ 09.03.2020 19:15 GÜNCELLEME 09.03.2020 19:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Türkiye'nin Kahraman Kadınları" programında yayınlanan görüntülerde yer alan ifadeleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı duygulandıran şehit annesi Sevgi Yılmaz, maddi beklentilerinin olmadığını, sadece şehitlerin unutulmamasını istediklerini söyledi.

 

 

Yılmaz, sağlığı el vermediği için Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye'nin Kahraman Kadınları" programına katılamadığını belirtti.

Program öncesinde kendisiyle çekimler yapıldığını anlatan Yılmaz, o çekimlerde şehit oğlu Hayrettin Yılmaz'ın kedisine söylediği "Annem, bir gün öyle bir şey olacak ki beni sadece Kırşehir değil, tüm Türkiye tanıyacak" sözlerini tekrarladığını dile getirdi.

 

 

İstanbul'daki program için mesaj aldığında çok mutlu olduğunu ve oturup ağladığını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Anneler olarak yangınımız çok büyük. Bu yangının sönmesinde devletimiz bize çok büyük vefa göstererek, yardımda bulunarak, yanımızda olarak, yardımcı oldu. Çok büyük onur ve gurur duydum. Televizyonda gördüğüm zaman, oğlumun videolarını yeniden gördüğüm zaman çok duygulandım. Bu anlatılacak bir duygu değil. Şehitler hepimizin şehidi. Sayın Cumhurbaşkanımıza binlerce kez teşekkür ederim. Bu bir vefa bizim için. Şehit anneleri olarak maddi hiçbir beklentimiz yok. Unutulmamak, şehitlerin unutulmaması en büyük dileğimiz"

"BU BİR AHDE VEFA"

Şehitleri unutmadıkları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına teşekkür eden Yılmaz, "Bu bir ahde vefa. Oğlumun şehadetinden sonra devletimi her konuda yanımda hissettim. Eşime de bana da bunu hissettirdiler. Hepimiz çok memnunuz. Buradaki Dernek Başkanımız, Sayın Valimiz, Garnizon Komutanımız, gazeteciler hep yanımızda oldunuz. Şehitler unutulmasın, onlar hiçbir zaman ölmüyorlar. Unutuldukları zaman ölürler." ifadelerini kullandı. 

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, motosikletli polis timi ile taksinin çarpışması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 23 Ekim 2018'de şehit olan polis memuru Hayrettin Yılmaz'ın naaşı, memleketi Kırşehir'de toprağa verilmiş, organları bağışlanarak 5 hastaya nakledilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • bitlisli 4 yıl önce Şikayet Et
    vay annem ellerinden öperim senin vatan sizi gibi annelere minnattardır Allah şehidimizi peygamber efendimize komşu eylesin inşallah
    Cevapla
  • Akgün 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatani görevini yerine getirmeye giden kardeşlerimiz kimlik kartındaki ismi ile gider kışlaya teslim olur Millet onun adını Mehmetçik koymuştur. Vatan uğruna can verdimi ALLAH onun adını Şehit koymuştur. Müjdeler olsun evladı şehit olanlara, çok büyük bir makam.
    Cevapla
  • Ön kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Annemmm... Ellerinden öperimmm...
    Cevapla
  • xxlxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen merak etme ana. O aziz şehitler kendini Müslüman ve Türk hisseden son kişi kaldıkça unutulmayacak. Allah onlardan ve onları yetiştirenlerden razı olsun.
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Can kurban sizlere Ellerinizden öpmek az. CHP liler duyun da ìnsanlik vatan Mehmetçik asker Şehit ney öğrenin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'