Güngören Belediyesi'nden Corona önlemi

Güngören Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'ye de sıçrayan Covid-19 virüsüne karşı önlemlerini sıklaştırdı.

Güngören Belediyesi'nden Corona önlemi
Güngören Belediyesi'nden Corona önlemi
GİRİŞ 11.03.2020 12:43 GÜNCELLEME 11.03.2020 12:43

Dünya'da 100'den fazla ülkede görülen Covid-19 virüsüne karşı Güngören Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri okullar, camiler, kamu kurumları ve açık alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor. Hem mevsimsel hastalıklar hem de olası Covid-19 salgınına karşı tedbiri elden bırakmayan Güngören Belediyesi Şubat ayında, 120 bin metrekare alanda ilaçlama yaptı. Bu alanlar arasında 20 pazar yeri, 160 kurum, çok sayıda ev ve iş yeri bulunuyor. Ayrıca 33 çöp aracı ile 310 çöp konteynerı düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, tedbiri elden bırakmadıklarını Covid-19 virüsüne karşı da tüm hazıklıklarını tamamladıklarını söyledi. 

BİLGİ EVLERİNDE ÖNLEMLER ARTIRILDI

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2005 yılında kurulmuş olan Bilgi Evleri'nde de tedbir elden bırakılmıyor. İlk ve ortaokul öğrencilerinin sosyalleşmelerine ve eğitimlerine destek vermek amacıyla kurulan dört Bilgi Evleri'nde de ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerine hız verildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Bilgi Evleri'nde öğrencilerin yoğun olarak kullandığı, sınıf, oyun alanları, bilgisayarlar ve tuvaletlerde periyodik olarak ilaçlama işlemleri yapıyor. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması