Erdoğan ve Putin arasında görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede İdlib'deki son durum ve ikili meseleler konuşuldu. İki lider İdlib ateşkesiyle tansiyonunu düştüğüne dikkat çekti.

Erdoğan ve Putin arasında görüşme
Erdoğan ve Putin arasında görüşme
GİRİŞ 12.03.2020 16:41 GÜNCELLEME 12.03.2020 17:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İdlib'de rejim saldırılarının durdurulması için Türkiye ve Rusya arasında imzalanan ortak mutabakat sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. 

 

 

İDLİB'DE ORTAK ÇALIŞMALAR

Kremlin'den yapılan açıklamada  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde İdlib’deki askeri eylemlerin durdurulması kararının istikrarlı şekilde uygulanmasına yönelik, iki ülkenin savunma bakanlıkları tarafından yürütülen çalışmalarının devam etmesinin önemini vurguladı.

 

 

Taraflar ayrıca, kişisel temaslar da dahil, iki ülke arasında farklı düzeylerde düzenli olarak diyalog kurulması konusunda da anlaştı. 

Telefon görüşmesi, Rusya tarafının girişimiyle başlatıldı.

 

YORUMLAR 6
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis, sen bir sure dinlen artik. Evinde istirahat et, size 6 gün istirahat yaziyorum buradan vatandas olarak. Bu kadar yorgunluk; şu bu ora bura derken, bunyeyi asiri yorup hastalanma. Allah sağlık versin. Selamlar...
    Cevapla
  • İlkYorumYapaN 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba ne konuşuyorlar hâlâ. Yaşam nâmına birşey kalmadı. İnşallah ateşkes ilân ederler,9 yıldan sonra elde edilen verimli sonuçlar olur:(
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya tansiyonun düşmesini istemez. Oradaki kargaşa kaos abd israil iran ve rusyanın işine yarıyor. Esed hiç fransız rusya abd üslerine saldırdımı? Sadece o kadar devlet içinde Türkiye işgalci dedi durdu halbuki biz diğer devletler gibi ne petrolünü çalıyoruz nede parçalamaya çalışıyoruz. Esedin oyununu bozduk diğer devletlerin ağzının tadını kaçırdık.
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Cılıctaroglu avanesine gene ekmek yoh desenize
    Cevapla
  • vatan millet 4 yıl önce Şikayet Et
    Putin niyetini belli etti. 5 para etmez
    Cevapla
  • özmuşlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence de kalıbının adamı değil miş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler