Tatil haberi sonrası büyük yoğunluk! Siteler kilitlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği ve yaklaşık 4.5 saat süren 'corona virüs Toplantısı' sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu. Alınan kararları açıklayan Kalın Okulların 16 Mart'tan itibaren tatil edildiğini duyurdu. Alınan kararın ardından seyehat acentalarının internet sitelerine yoğunluk nedeniyle ulaşılamıyor.

GİRİŞ 12.03.2020 21:35 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:29
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Beştepe'deki koronavirüs toplantısı sonrası Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın okulların 16 Mart'tan itibaren 1 hafta süreyle tatil ediliğini bu sür sonrasında ise 1 hafta da uzaktan eğitim sağlanacağını açıkladı. 

 

SİTELER ÇÖKTÜ

Açıklamanın hemen ardından öğrenciler ve aileleri uçak ve otobüs bileti almak için firmaların sitelerine giriş yapmak istedi ancak ani yoğunluk ile sitelere ulaşım sağlanamadı.

Öğrencilerin otobüs terminalinde bilet kuyruğu

ÖĞRENCİLER OTOGARLARA AKIN ETTİ

Bunun üzerine il merkezleri ve ilçelerdeki otogarlarda yoğunluk yaşanmaya başlandığı gözlendi.  

Son dakika - Karabük'te öğrenciler otogarlara akın etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve bürokratların katılımı ile yapılan ve yaklaşık 5 saat süren toplantı sonrasında korona virüs ile ilgili alınan tedbirlerin açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan geldi. 

Son dakika - Sivas'ta öğrenciler otogarlara akın etti

Kalın’ın “16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta boyunca üniversitelerimizde tatil edilecektir” açıklaması ardından üniversite öğrencileri adeta otogarlara akın etti. Yazıhaneler önünde uzun kuyruklar oluşturan öğrenciler, biletlerin kısa tükendiğini ve ek seferler konulduğu söylediler.  

200 METRELİK KUYRUK OLUŞTU

Bazı otogarlarda yaklaşık 200 metre kuyruğun oluştuğu görüldü. Otogarda yazıhane sahiplerinin yüzleri gülerken, öğrenciler kuyruğun bitmemesinden şikayetçi oldu. 

Son dakika - Bilecik'te öğrenciler otogarlara akın etti

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 133
  • Cafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüs kuryeliği iller arası mesaisine başladı.
    Cevapla
  • Kader 4 yıl önce Şikayet Et
    Gidin gidin de bütün turkiyeye yayın virüsü
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi okullarda tatil edildi öğrenciler daha çok bütün Türkiye’ye dağılacak bi yerde bi virüs varsa herkes kapacak ve tüm Türkiye’de dağilacak hastalanacak insanlar yerinde dursun insan dolaşimi olmasın insanlar birbirlerine virüs bulaştırıyor şehir karantinası olsun daha küçüğü okul karantinası yurt karantinası bi yerde bi şey çıktımı orada olur başka yere yayılmaz
    Cevapla
  • adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilet fiyatları dip yapmıştır fırsatçılara gün doğdu 50 tl olan bile 150 tl olmuştur rabbim fırsatçılık yapanlara fırsat vermesin inşaallah..
    Cevapla
  • Ş.Ç 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar şaka mısınız siz acaba? Haberi dikkatlice okuyup fotoğraflara baktığınız zaman öğrencilerin olduğunu farketmeniz çok zor olmamalı. Üniversiteler 3 haftalık tatile girdi. Millet yurtta veya o karışık öğrenci evlerinde durmaktansa tabiki de bu haberi duyar duymaz ailelerinin yanına dönecekler. Azıcık duyarlı olalım böyle bi zamanda lütfen.
    Cevapla
  • Hüseyin Bekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Elbetteki ailelerini özlemislerdir. Gitmeleride dogsl. Fakat sunuda unutmamak gerekirki Bu virus cok HIZLI BÍR SEKÍLDE YAYGINLIK GÖSTERÍYOR. YÜZLERCE ÖGRENCÍLERÍN AXNI ANDA BÍR YERDE TOPLANMALARI, OLMALARI YAYILIMI ARTTIRACAKTIR. ÍTALYAYA BAKIN. UFAK BÍR (KIZEY BÖLGESÍNDE) ÍKEN ITALYANLARIN FAZLA CÍDDÍYE ALMAMALARI YERLERÍNDEN ÍTALYA GENÍNDE HERTARAFA YOLCULUK ETMEKERÍ, GEZMELERÍ SONUCU SU ANDA TÜM ÍTALYA(60MÍLYON ÍNSAN) KARANTÍNADA. BU YÜZDEN FAZLA ZORUNLU OLMADIKCA SABÍT YERDE IKAMET ETMELÍ VÍRUÜSUN YAYILIMINI ÍNDÍRGEMELÍYÍZ. SU ANDA AVRUPADA ÍZLENEN YOL BU. SABIRLA BEKLEMELÍYÍZ. SAYGILARIMLA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü