Otogarlarda tatil yoğunluğu devam ediyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye'deki tüm üniversitelerin tatil edilmesinin ardından otogarlarda yoğunluk gün boyu devam etti. Yolcuların tanımadığı biriyle oturmamak için tekli koltuk tercih ettikleri dile getirildi.

Otogarlarda tatil yoğunluğu devam ediyor
Otogarlarda tatil yoğunluğu devam ediyor
GİRİŞ 13.03.2020 21:54 GÜNCELLEME 13.03.2020 21:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koronavirüs önemleri kapsamında üniversitelerin 3 hafta tatil edilmesiyle birlikte öğrenciler, otobüs terminallerinde yoğunluk oluşturdu. Talep nedeniyle bazı firmalar, pek çok şehre ek sefer koydu. 

“YOLCULAR TEKLİ KOLTUK TERCİH EDİYOR"

Otobüs firma görevlisi Hakan Arslan, “Yer bulmakta insanlar güçlük çekiyor. Bizler de ek seferler açtık, onlar da dolu. 2 + 1 araçların tercih edilmesinin tek sebebi, tekli koltukların araları daha geniş olması ve aracın içinin daha ferah olması bu sebeple tercih ediliyor. Yolcular yanlarında oturan kişilerin hasta olma ihtimaline karşı tekli koltukları tercih ediyor" dedi.

Öğrenciler de, üniversitelerin tatil edilmesinin ardından, memleketlerine gitmek üzere yolculuk yaptıklarını, yolculukları sırasında maske kullandıklarını, sık sık ellerini yıkadıklarını ve kolonya kullanarak tedbirler aldıklarını belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda terminallerdekinden daha güvende olurlardı en azından dezenfekte ediliyordu
    Cevapla
  • byrm 4 yıl önce Şikayet Et
    aklınızı mı kaybettiniz
    Cevapla
  • martli 4 yıl önce Şikayet Et
    universitekeri kapatmanın ne mantığı kaldi.. iclerinde virus taşıyıcı falan var idiyse zaten baska şehirlere taşıdılar. virus seyahat yolu ile bir yerden baska yere yayılıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!