Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 15 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son dakika bilgilerine göre Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı hava ile sıcaklıklarının kıyılarda 6 ila 8 derece, iç kesimlerde 15 derece azalacağı belirtildi. Ayrıca Samsun, Ordu ve Tokat için soğuk ve yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 15 derece birden düşecek
Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 15 derece birden düşecek
GİRİŞ 13.03.2020 23:42 GÜNCELLEME 14.03.2020 00:45

Son Dakika Haberi; Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın bölge genelinde etkili olacağı ifade edildi.

Cumartesi hava nasıl olacak

Pazar akşam saatlerinde yağmur şeklinde başlayacak yağışların yükseklerde kara dönüşeceğinin tahmin edildiği belirtilen açıklamada, yağışların hafta sonuna kadar Samsun, Ordu ve Tokat'ta aralıklarla devam edeceği kaydedildi.

 

 

Cumartesi hava nasıl olacak

Bölge genelinde hava sıcaklıklarının kıyılarda 6 ila 8 derece, iç kesimlerde 15 derece azalacağı belirtildi.

Pazar hava nasıl olacak

Açıklamada ayrıca, "Bir süredir mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta hissedilir derecede azalması ile normalin altına düşmesi beklendiğinden başta sağlık sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Pazartesi hava nasıl olacak

Haftalık Hava Durumu 14-20 Mart 2020

Hava sıcaklıklarının; Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisi ile Pazartesi gününden itibaren Ülke genelinde hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Haftalık Hava Durumu

Salı hava nasıl olacakÇarşamba hava nasıl olacak

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler