Erdoğan ile Aliyev görüşmesinde kritik koronavirüs kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan-Aliyev görüşmesinde, koronavirüs önlemleri kapsamında kargo hariç karşılıklı kara ve hava yolu ulaşımının geçici durdurulması kararlaştırıldı.

Erdoğan ile Aliyev görüşmesinde kritik koronavirüs kararı!
Erdoğan ile Aliyev görüşmesinde kritik koronavirüs kararı!
GİRİŞ 14.03.2020 17:53 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesinde, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, kargo hariç karşılıklı kara ve hava yolu ulaşımının geçici süreyle durdurulması kararlaştırıldı.

 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile Aliyev telefonda görüştü.

Görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

 

 

KARGO HARİÇ TÜM ULAŞIM DURDURULDU

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile Aliyev telefonda görüştü. Görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. İki lider, ayrıca koronavirüse karşı alınan önlemler çerçevesinde kargo hariç karşılıklı kara ve hava yolu ulaşımının geçici süreyle durdurulmasını kararlaştırdı.

AZERBAYCAN'DA 19 VAKA GÖRÜLDÜ

Çin'den tüm dünyaya yayılan ölümcül koronavirüs nedeniyle Azerbaycan'da bu zamana kadar toplam 19 vaka görüldü. Ülkede koronavirüse yakalanan 19 kişiden 3 kişi iyileşirken bir kişi de yaşamını yitirdi. Koronavirüs nedeniyle 5 vakanın görüldüğü Türkiye'de ise herhangi bir ölüm yaşanmadı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Yuksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım öncelikle sizin ve ekibimizin gayreti taktire şayan. Kriz yönetiminiz Dünyada eşi benzeri yok. Sayın sağlık bakanimız, milli eğitim bakanımımız ve ulatirma başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Sayın başkanım müsluman ulkelerimize sahip çıkalım. Özellikle Suriye yaşayan savaş magdurlarıni unutmayalım..
    Cevapla
  • Leyla 4 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, ve tüm yetkililere , milletiz ve devletimiz için , dikkatli ve itina ile alınan tedbirlerden dolayı teşekkür ederiz.tedbir bizden Takdir Allah tan.Rabbim tüm insanlığa yardım etsin.
    Cevapla
  • Servet AZİM 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayır hayır tüm müslümanlara yardım etsin
    Cevapla
  • serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    şehirler arası geçişlerin sınırlandırması cafe kıraathane vb gibi işletmelerin geçici olarak kapatılması gerekir bu gibi önlemler virüsü kontrol az da olsa kontrol altına alma şansını doğurur. yurt dışından gelen tüm kişiler üzerinde ev veya hastahane ortamında karantinaya alınması şart tabiki devlet kontrolünde bu sadece bir fikir. şehirlerin sınır bölgelerin ilaçlanması da şart.
    Cevapla
  • serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında bu hastalığın önlenmesinin tek yolu bütün uluslar arası toplumun geçici olarak bütün kara hava yollarını kapatmasıdr ancak bu şekilde virüsin dolaşımına sınırlandırma getirilebilir ayrıca her ülke il şehirler arası yolculuğa sınırlandırma getirmesi şarttır en önleyici tedbir bu olması gerekir tabiki devlet büyüklerimiz daha iyi bilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!