Muğla'da Dubai şeyhinin yatına 2 milyon 200 bin liralık yakıt ikmali!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iskeleye demir atan ultra lüks motor yatı, görenlerin büyük ilgisini çekti. Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Al Futtaim'e ait olduğu belirtilen mega yat, 2 milyon 200 bin TL’lik yakıt ikmali yaptı.

GİRİŞ 15.03.2020 08:23 GÜNCELLEME 15.03.2020 08:36
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Cayman Adaları bayraklı 'Radiant' isimli yat, dün öğle saatlerinde Paşatarlası mevkisindeki Bodrum Cruise Port'un iskelesine yanaştı. Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Al Futtaim'e ait olduğu belirtilen yatın yakıt ikmali için ilçeye geldiği öğrenildi. 15 tankerle getirilen 450 bin litre yakıt için 2 milyon 200 bin lira ödeneceği ifade edildi. Akşam saatlerine kadar yakıt ikmalinin devam edeceği ve yatın Bodrum’dan ayrılarak Yunan adalarına gideceği öğrenildi. 

 

 



100 METRE YAKININA YANAŞILMIYOR

Güvenlik seviyesi en üst düzeyde olan ultra lüks yatın 100 metre yakınına başka yatlar yanaşamıyor. Yatın, yanına bir başka yatın yanaşması durumunda ise dalga yaparak alabora ediyor. Yatın bir başka özelliği ise acil durumlarda savaş uçaklarında bulunduğu gibi oturulan koltukları fırlatması.

 

 

Korsan bir saldırıda turbo motorları ile 75 knot hızla gidebilen yatta güvenlik botu da hazır tutuluyor. Her türlü lüksü barındıran yattın içerisinde bulunan, restoranlar, barlar, eğlence merkezlerinin yanı sıra bir spor salonu ve birde hamam yer alıyor. Ultra lüks motor yatın güvertesinde jakuziler bulunurken, arka bölümünde ise su sporları yapabilecekleri su kaydırakları, kanolar, jetskiler ve dalış malzemeleri yer alıyor.

YORUMLAR 36
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar yatın deposunu böyle tıka basa doldurduklarına göre mr.şehy ve aile efradı uzun süreli deniz yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorlarmış gibi geldi.Malum salgın var ya ondan bir nevi kaçış hatta gizlice sıvışma yada tüyme de denilebilir.Mazotu bizden almaları en azından iyi olmuş gavura gideceğine bari bize gelsin
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaslar ön yargili olmayin belki sahibi sadaka zekat veriyor fakire yardim ediyordur günaha niye giriyorsunuz parasi var yat almis nevar bunda? Sizin paraniz olsa sizde alirsiniz yemeyin beni simdi....
    Cevapla
  • RABİA 4 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım, dubaide petrolün alası var, bu adam neden türkiyeden benzin alıyor....yoksa bir oyunmu ki, virüsmü bulaştırmaya gelmiş arkadaşlar.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir haber mükemmel harkulade
    Cevapla
  • Umur 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yakıtı ne yapacak anlamadım doğrusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti