Koronavirüste son dakika açıklama: Yeni önlemler alındı!

Son dakika haberi: Koronavirüs önlemleri kapsamında yeni kararlar alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, tüm kütüphanelerin 30 Mart'a kadar kapatıldığını açıkladı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da, koordinasyon merkezi kurulduğunu duyurdu. Çavuşoğlu ayrıca birazdan önlemlere ilişkin toplantı yapılacağını duyurdu.

GİRİŞ 15.03.2020 15:42 GÜNCELLEME 15.03.2020 16:15
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Türkiye'de koronavirüs vakalarının görülmesinin ardından önlemler artırıldı. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere hükümet ve birçok kurum çalışmalara devam ediyor. 

 

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, koronavirüs önlemleriyle ilgili son dakika açıklamalar yaptı. Bakanlığa bağlı koordinasyon ve destek merkezi kurulduğunu açıklayan Çavuşoğlu, "24 saat hizmet veriyor" dedi. 

Çavuşoğlu ayrıca, "Birazdan önlemlere ilişkin bir toplantı yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

KÜTÜPHANELER 30 MART'A KADAR KAPALI

Kültür ve Turizm Bakanlığı da son dakika açıklama yaptı. Bakanlığa bağlı tüm kütüphanelerin 16-30 Mart arasında kapatılacağı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 41
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Alınan önlemleri takdir etmekle beraber.çok yakın zamanda yeterli olmayacağı görüşündeyim.Vatandaşlara ücretsiz maske vb. koruyucu malzemelerin dağıtılması gerekmektedir.Bunun yanı sıra kamuda çalışan kronik engelli hastalara (kalp,böbrek vb.),hamilelere ve 60 yaş üstü çalışanlar bugünden itibaren izinli sayılıyor ancak bu durumun özel sektörde de yapılmasını sağlamak gerekmekte,eğer durum biraz daha ciddileşirse gerekirse zorunlu haller dışında insanların dışarı çıkmasını engellemek.Gerekiyor.Önlemler arttırılmalı.
    Cevapla
  • ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    şöyle bakiyorumda ne kadar şımaran bir millet olduk reklam riya umreden gelenleri devlet karantinaya almis kapinin onunde yuzlerce arac polis olmasa at izi it izine karisacak bu ne kadar acı ve cahillik bilmem belkide bana ole geliyo
    Cevapla
  • eses 4 yıl önce Şikayet Et
    biz esnafların kırasını bagkur pırımını borçlarını kım ödeyecek biz işçi memur deyılız çalışmassak para kazanamayız ülkede tum esnaflar kapanırsa devlet beter olur emeklı maaşını alamaz kamu memuru işçisinın maaşı 2000 tl ye düşer polıs askerlerde dahıl
    Cevapla
  • Gulci 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalışan grup Ne yapsın fakir yine fakir
    Cevapla
  • Büşra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya korkma çalışmazsan ölmezsin kardeş ya.. Kimsenin canı parayla durmuyor bedende Biz önce şu korkulardan Bi kurtulsak
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    çarşı esnafı alınan tedbirleri takdir etmekle beraber oluşabilecek panik havasının küçük esnafı vurmasından endişeli.nitekim vergiler sigortalar borçlar beklemiyor.lütfen panik oluşturacak haberleri azaltalım.günlük hayatımıza devam edelim.
    Cevapla
  • Yahya Kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışı şöförlerinin durumu nedir ve yabancı ülkelerin şöförlerinin incelenmesi yapılıyormu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?