Esra Elönü’nün babası Şaban Elönü son yolculuğuna uğurlandı

Haber7 Yazarı ve Ülke TV'de yayınlanan Arafta Sorular programının sunucusu Gazeteci-Yazar Esra Elönü’nün babası Şaban Elönü son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 16.03.2020 18:51 GÜNCELLEME 16.03.2020 19:09
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Gazeteci Esra Elönü’nün babası Şaban Elönü, umre dönüşü rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti. Şaban Elönü için bugün Çengelköy Birlik Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazını Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk Hoca kıldırdı.


CENAZEYE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Cenazeye Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede Şaban Elönü için dualar edildi.



ESRA ELÖNÜ'DEN AÇIKLAMA!

Babasının ölümü hakkında konuşan Esra Elönü, “Babam umreden geldiği için herkes gibi yurt dışından geldiği için temkin amaçlı bir denetim oldu, daha sonrasında da Adli Tıp Kurumundan rapor bekledik. Adli Tıp Kurumundan gelen raporda da doğal ölüm, kalp krizi sonucu olduğu ve testin negatif olduğu ve korona şüphesinin olmadığını öğrendik. Bu anlamda babamın yanında olan ailemizden kardeşlerimde yapılan testleri de negatif çıktı. Bunu niye söylüyorum, çünkü malum gündem virüs. İnsanların hassasiyetini biliyorum. Umreden de geldiği için çok farklı şeyler yazılmış. Bunlara cevap verme hızı benim şu anda yaşayacağım acımı engelliyor. Bu anlamda da herkesten saygı ve vicdan bekliyorum. Böyle bir durumda bu konu hakkında açıklama yapmak çok acı ama ben yine de doğal karşılayıp insanların bu konudaki merakını gidermek istedim. Karantina gibi şeylerde duydum. Biz buna tedbir diyelim. Tedbir amaçlı böyle bir şey yapıldı. Neticede böyle bir şüphenin kesinlikle olmadığını söylemek istiyorum. Onun dışında artık babasızım. Benim için çok büyük bir acı, acıdan da öte artık onun yokluğuyla nasıl savaşacağım konusunda imani olarak Allah’a olan tevekkülümle bununla baş edeceğiz. Rabbim rahmet eylesin“ diye konuştu.

Şaban Elönü’nün cenazesi, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kuruçeşme Mezarlığı'na defnedildi.

 

 

YORUMLAR 46
  • halil ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM rahmet etsin hepimizide kendi güzel ve nurlu yolundan ayırmasın
    Cevapla
  • huseyin veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmetiyle sevindirsin.
    Cevapla
  • NefeR- 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
    Cevapla
  • M.ZEKİ ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm dostluğu pekiştiren dostu dostuna kavuşturan ilahi bir nakil vasıtası olduğu gibi, sanıklar la tanıkları adli ilahiye celp eden ilahi ve manevi bir mekanizmadır.yara yerden ve basit topraktan var edilen bitki, meyve ve nimetlere ait lezzetler ve bu lezzetlere has rayıhalar birer ilahi mesaj olup, mümin kulların numunelerine şahit olduğu leziz nimetlerin asıllarına hazırlanması ve talip olması için ölümün anlamsız olmadığı, ölümsüz cennetin olmadığını ispat eder. Asli yurduna dönüşünü rahmetle yad ederek ruhu şad mekanı cennet olsun inşaaallah......
    Cevapla
  • melih dalkıran 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • GÜRBÜZ 4 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar