Bakan Selçuk açıkladı: Şehit ve gazi yakınlarının atamaları gerçekleşti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 316 şehit ve gazi yakınının atandığını paylaştı. Selçuk, "316 şehit yakınımız, gazimiz ve gazi yakınımızın atamasını gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk açıkladı: Şehit ve gazi yakınlarının atamaları gerçekleşti
Bakan Selçuk açıkladı: Şehit ve gazi yakınlarının atamaları gerçekleşti
GİRİŞ 17.03.2020 21:38 GÜNCELLEME 17.03.2020 22:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 316 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamuya atandığını bildirdi.

 

 

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, atamaların yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında dijital ortamda noter huzurunda gerçekleştiğini belirtti. Atamayla 316 şehit yakını, gazi ve yakınına 49 kamu kurum ve kuruluşunda istihdam imkanı verildiğini bildiren Selçuk, şu ifadeleri kullandı:

"Atamaların 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünden bir gün önce gerçekleştirilmesi, durumu daha da anlamlı kıldı. Şehitlerimizi saygı, sevgi, rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Vatan için canını ortaya koyan kahramanlarımız ve ailelerimizin her zaman yanındayız."

 

 

Atama sonuçları saat 17.00 itibarıyla "https://kamusonuc.ailevecalisma.gov.tr/SorguSehitGaziAtama" sitesinde yayımlandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Aile bakanım, adı üstün de aile bakanı, aileler sıkıntılı. Gençler söz dinlemiyor, Çocuklara gözün üzerin de kaşın var denmiyor. Çocuklarımız maalesef 12-13 yaşın da arkadaş adı altında beraberlik yaşıyor. Anne ve Babalar çaresiz. Gelecek nesil yetişmeyecek.
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım ne yazık ki herkes Şehit yakınları ve Gazilerimizin refah içinde yüzdüğünü , Devletin her türlü imkanı önlerine serdiğini düşünüyor. Ama Masterlı ve önemli bir kurumda idarecilik yapmış bir Gazimiz atamayla kütüphane memuru olara çalıştırılmaktadır ve bunu utanarak hainlere fırsat vermemek için kimseye söyleyemiyoruz. Bu iş belli birkaç günde süslü laflar söylemekle olmuyor. Kapılar duvar olmuş.
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyt için güzel haberler bekliyoruz mağduruz.
    Cevapla
  • canacan 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi olur, şehitlerin aileleri için iyi olur.hayırlı olsun.
    Cevapla
  • muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni gördüğüm zaman 3+3 aklıma geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var