Umreden dönen vatandaşların test sonuçları açıklandı!

Rize Valiliği, umre ziyaretinin ardından şehre dönen 438 kişinin kontrol altında tutulduğunu ve koronavirüsle ilgili yapılan test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

Umreden dönen vatandaşların test sonuçları açıklandı!
Umreden dönen vatandaşların test sonuçları açıklandı!
GİRİŞ 18.03.2020 03:00 GÜNCELLEME 18.03.2020 03:05
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, umre ziyaretinin ardından şehre dönen 438 kişinin sürekli kontrol altında tutulduğu ve koronavirüsle ilgili yapılan test sonuçlarının 'negatif' çıktığı belirtildi.

Umre ziyaretinin ardından Rize'ye dönen 438 kişinin sağlık durumu hakkında Rize Valiliği'nden açıklamada bulunuldu. Kişilerin evlerinde sürekli kontrol altında tutulduğu kaydedilen açıklamada, "Tüm illerimizde olduğu gibi geçen hafta itibariyle umre ziyaretinden dönen bütün vatandaşlarımız hava limanlarında gerekli tıbbi kontrol yapılarak Rize'ye intikallerine izin verilmiştir. Bahsi geçen kişiler İl Sağlık Müdürlüğümüzce evlerinde sürekli kontrol altında tutulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

TESTLERİN TAMAMI "NEGATİF" ÇIKTI

Rize'de yeni tip koronavirüs önlemlerinin birçok ilden önce başlatıldığını belirten açıklamanın devamında "Umreden dönen kişilerden belirli aralıklarla numuneler alınmış ve yapılan testlerin tamamı 'negatif' çıkmıştır. Umrecilere karantina kararı alındıktan sonra her yerde yapılan uygulamalar ilimizde de yapılmaktadır" denildi.

YORUMLAR 39
  • Rizeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Negatif çıkmaları sevindirici evlerinde diyorsunuz takip ediliyor 438 kişiyi telefonlamı hergün arıyorsunuz! bu vatandaşlarımızı 14 gün boyunca yurda yerleştirseydiniz daha iyi olmazmıydı malum bunların aileleri var yanında dışarıya çıkıyorlar farklı zamanlarda gelseler dahi yurtta kaldıklarını bir rizeli olarak duymadım tabiiki büyüklerimiz bizden daha iyi işlerini takip ediyor saygılarımla MEVLAM yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    14 gün ne ara bitti
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Bay Bilmiş! Hepsi bugün dönmedi. İçlerinde 2 hafta önce dönen insanlar var. Umre'ye gidenlere ne kadar çok alerjiniz var yahu!
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    MaaşaAllah, Demekki Koronavirüs Avrudan gelen 98 kişide?.
    Cevapla
  • Ts43 4 yıl önce Şikayet Et
    Konya'da ise karantinadan kaçmaya çalışan umreciler var ne olacak
    Cevapla
  • Göktürk... 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!