HDP'li milletvekili '15 gün kuralını' hiçe saydı! Büyük sorumsuzluk

Türkiye'de Sağlık Bakanlığı'nın öncülüğünde başarıyla yürütülen koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanması istenen 14 günlük karantina süreci HDP'nin Grup Başkanvekil Meral Danış Beştaş tarafından delindi.

GİRİŞ 18.03.2020 09:50 GÜNCELLEME 18.03.2020 09:56
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Koronavirüs ile mücadelede son derece hassas bir süreç yürütülürken Türkiye'de ne yazık ki aynı hassasiyeti paylaşmayanlar da var.  Üstelik bu isimler arasında bir de milletvekili bulunuyor.  Yurt dışından dönen HDP'li Meral Danış Beştaş, 14 günlük karantina süresine uymadı ve meclis çalışmalarına katıldı. AK Parti, skandala tepki gösterince Beştaş kendisini kişisel verilerle savunmaya kalktı.

 

 

PANDEMİNİN MERKEZİ OLAN ALMANYA'DAN GELDİ

Koronavirüs salgını kapsamında tutuklular tahliye edilmeli diyen HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, bir hafta önce pandeminin merkezi Almanya'da toplantılara, akabinde ise meclis çalışmalarına katıldı..

 

 

YORUMLAR 64
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık bunlara mecliste yer vermemek gerek. Kim ne derse desin.Bunların tek amacı her yerde vatana ihanet. Bir de bunu övünerek yapıyorlar. Şunu öğrenecekler bu millet Allahın izni ile dostu da bilir, düşmanıda.
    Cevapla
  • ak ak 4 yıl önce Şikayet Et
    virüsün kendisi bu ruspiler zaten
    Cevapla
  • Vatandas m 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep çok ölümden sorumlu; sizce bulaşıcı hastalık yaymayı umursarlar mı?.. ayrıca karantina,14 gün kuralı vs kişi keyfine bırakılmamalı; vekil dahi olsa.
    Cevapla
  • vedat 4 yıl önce Şikayet Et
    hdp lilere bulastirir inşallah
    Cevapla
  • Aas 4 yıl önce Şikayet Et
    Ajan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı