Bakan Koca açıkladı: Koronavirüsten 4. can kaybı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca açıkladı: Koronavirüsten 4. can kaybı
Bakan Koca açıkladı: Koronavirüsten 4. can kaybı
GİRİŞ 20.03.2020 00:30 GÜNCELLEME 20.03.2020 02:57
Bu Habere 236 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Türkiye'de koronavirüs vaka sayısını açıkladı. Koca, Kovid-19'a ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS VAKA SAYISI 359'A ULAŞTI

"Son 24 saatte yapılan 1981 testten 168'i pozitif çıktı. 191 olan hasta sayımız 359'a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta Kovid-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız."

 

 

YORUMLAR 236
  • Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Acil dışarı çıkma yasağı ilan edilsin. Bugün İtalya da bir gün içinde 800 kişi corona dan öldü çok dikkat edilmesi lazım Allah yar ve yardımcımız olsun
    Cevapla
  • doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasta sayısı artıyorsa dışarda henüz korona taşıyıcısı olduğunu bilmeyen hasta vatandaşlar var demektir ki bunlar çevreye korona bulaştırıyor. Bunlar kim, sayısı ne bilinmiyor. Acilen zorunlu sokağa çıkma yasağı ilan edilmezse bu sayı katlanarak artacak.
    Cevapla
  • mustafa g 4 yıl önce Şikayet Et
    bayramda 9 gun tatil yaparsiniz her tatafi turizmciler kazansın diye, insan sagliginin degeri yokmu
    Cevapla
  • Türkİslam 4 yıl önce Şikayet Et
    dünyada ilki gerçekleştirip bu virüsü üreten rshild ve siyonist grupların tamamını terörist ilan edilmesi sağlanabilirmi. şimdiki yeni oyunlarıda bu virüsü abd üretti deyip dünyayı birbirine düşürmekmiş.dünya üzerinde büyük güç iki gurup olduğu söyleniyor.biri biz gibi tanınan devletçi yapı. diğerleri ise bu yapıya karşı küreselci soykırımcı rshld ve siyon şeytana tapan guruplar. belkide diğer ülkelerde satılmışlıklarını bırakıp bize katılırsa bunlarla savaşmanın bir yolu bulunur. Tüm parayı bunlar yönetiyor. bankacılık borsa ve merkez bankaları ellerinde.dünya sağlık örgütü ve pentegon onların. abd iki yerden yönetiliyor.diğer ülkelerinde öyle olduğu gibi söylenenler var.doğrumu bunlar?
    Cevapla
  • Şura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölü sayısı 4e yükseldi onlar resmi olmasada şehit oldular Hakkın rahmetine kavuştular.ilk kez yaşlı bir kadinı kaybettik.Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…