Bakan Koca'dan 'Evde kalın' mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı paylaşımda vatandaşlara evde kalmaları konusunda hassasiyet vurgusu yaptı. Koca, ''Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan 'Evde kalın' mesajı
Bakan Koca'dan 'Evde kalın' mesajı
GİRİŞ 21.03.2020 20:44 GÜNCELLEME 21.03.2020 23:13
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgınına karşı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bir kez daha vatandaşlara evinizde kalın çağrısı yaptı.

"EVLERDE KALINMASINI RİCA EDİYORUM"

Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Siyami Ersek Hastanesi'nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum."ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA'DAN BİR MESAJ DAHA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş ve üstünün sokağa çıkmasının yasaklanmasının ardından açıklama yaptı. Bakan Koca, ''Koronavirüs salgınında ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor.'' ifadelerini kullandı.


 

 

 

YORUMLAR 126
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    işi olmıyanlar alışveriş için çıkıyor çoğunlukla,eskiden bilirsiniz bilhassa Migros un semt semt gezen satış arabaları vardı,markette ne ararsan bu arabalarda satılıyordu ekseriyetle. belediyeler mümkünse böyle bir uygulama başlatsa iyi olur,sokak sokak gezici satış arabalarıyla dolaşsınlar,kendileri yapamıyorsa bu işi yapabilecek Migros gibi büyük işletmelerle anlaşsınlar.
    Cevapla
  • COVİD 20 4 yıl önce Şikayet Et
    Sınıra Tır araç sevkiyatı hala devam ediyor, kuyruk 50 km yi geçti Sayın Başkanım en azından gece 24 ten sonra Sınır kapısında işlemlere ara verilsin yada Para Tahsilat işlemleri için Otoban HGS gibi Uzaktan Temassız Tahsilat sitemi kurulsun, Sınır Gümrük çalışanları büyük risk altında, Virüs en hızlı Nakit Para, Evrak, Makbuz vs ile daha çok yayılıyor, Sınır Kapılarında acilen Elektronik Sisteme geçilmesi gerekir. Mümkünse tedbir Silahsız Sivil çalışanlara kendi memleketine tayin hakkı verilsin
    Cevapla
  • zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    15 gün türkiye of olmalı yoksa bizim insanımız dengesiz kontrolden cıkar bu iş az iken bakmak kolay cogaldıkca sorunlarda cogalacak o zaman alkışlarda hikaye olur bütün dünya örnek gün gectikçe bütün ülkeler sokaga cıkmayı yasaklıyor biz neden yumurta agzına gelmesini bekliyoruz çok garip 15 20 gün kapanmayla ülke batmaz felaket büyürse işte o zaman hırı yeriz...
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Evde kalmak güzelde bizim insanımıza bunu anlatmak çok zor
    Cevapla
  • rte 4 yıl önce Şikayet Et
    otellerde kapnsın mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak