Yasağa uymayan yaşlı adama 392 lira ceza

Kahramanmaraş'ta sokağa çıkma yasağına uymayan 75 yaşındaki kişiye jandarma tarafından 392 lira idari para cezası kesildi.

Yasağa uymayan yaşlı adama 392 lira ceza
Yasağa uymayan yaşlı adama 392 lira ceza
GİRİŞ 22.03.2020 19:41 GÜNCELLEME 22.03.2020 19:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üzerindeki vatandaşların sokağa çıkmasını yasaklamasının ardından polis ve jandarma, sokağa çıkan yaşlıları uyardı. Merkez Onikişubat ilçesi Ilıca Mahallesinde denetim yapan jandarma ekipleri, 75 yaşındaki ismi açıklanmayan kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında 392 lira idari para cezası kesti. Yaşlı adama ceza yazıldığı da bir vatandaşın çektiği video ile ortaya çıktı.

'392 LİRA YAZDILAR TÜRKİYE'YE İLAN ET'

Vatandaş yaşlıların sokağa çıkmanın yasak olduğunu hatırlatıp 'Jandarma görürse' demesi üzerine yaşlı adam, "Ceza yazdı zaten, makbuz da cebimde. 392 lira ceza yazdılar. Ekmek almaya giderken yazdılar, Türkiye'ye ilan et. Görürsek bir daha yazarız' dediler" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten simdi hepsi EKMEK ALMAYA giderken yazdilar demeye baslaerlar.... bur ülkede POLISE karsi SAPANla EKMEK ALMAYA gidenler bile var
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    cezayı yazan ellerini öpeyim işte polis zabıta ibret alsın acimasin kimseye jandarma gibi yoksa ülke elden gidecek işte bu beka dedikleri olay bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?